Etusivu Reseptit Täytetyt lohimedaljongit

Täytetyt lohimedaljongit

4.666665
Average: 4.7 (6 votes)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
600
lohta (ei kalan pyrstöosasta)
1
suolaa
2.5
Crème Bonjour Cuisine Chili-Paprika
200
katkarapuja
4
hienonnettua tilliä
4
sitruunamehua
½ tl valkopippuria
Valmistusohje: 

Vinkki! Tarjoile lohet raikkaan salaatin tai perunamuusin ja kasvisten kera.


Laita uuni kuumenemaan 225 °C. Leikkaa lohi neljään yhtä suureen osaan. Leikkaa jokaiseen lohen palaan pituussuunnassa viilto keskelle lähes nahkaan asti ja avaa medaljongiksi. Mausta suolalla.


 Valuta katkaravut hyvin ja sekoita ne tillin, mausteiden ja Chili-Paprika Cuisinen kanssa.


Laita lohet voideltuun uunivuokaan ja levitä päälle täytettä.


Paista uunissa noin 10 minuuttia ja anna lohien levätä folion alla 5 minuuttia ennen tarjoilua.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista