Etusivu Reseptit Teelehdillä savustettua kirjolohta ja yrttisalaattia (G,L)

Teelehdillä savustettua kirjolohta ja yrttisalaattia (G,L)

4.133335
Average: 4.1 (15 votes)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
260
ruodotonta kirjolohta
2
Lipton Oriental Earl Grey maustettu musta tee
3
Flora Culinesse juokseva
n.50g erilaisia tuoreita yrttisalaatteja esim. vesigrassi, vehnäoras, punamangoldi, villirukola, babyleaf ja tatsoi
2
Hellmann´s Balsamic vinaigrette salaattikastiketta
Koristeluun muutama tippa Hellman´s majoneesia
Valmistusohje: 

Laita annospaloiksi leikattu kirjolohi foliopalan päälle ja mausta suolalla. Ota noin 3l kannellinen teräskattila. Tee foliosta tasku ja laita teelehdet taskuun. Pistele veitsenkärjellä reikiä folioon ja laita folio kattilaan ja laita kansi päälle. Kuumenna kattilaa kunnes teepurut alkavat savuamaan. Laita kalanpalat folion kanssa kannen alle kattilaan ja sulje kattila välittömästi. Ota kattila pois liedeltä ja anna kalan savustua 10min. Ota kalanpalat kattilasta ja laita ne kuumalle pannulle nahkapuoli alaspäin. Pasita n.3min ja käännä ja paista n.2min tai kunnes kalanpalat ovat kypsät, eli sisälämpötila on 42°C.

Sekoita salaattiainekset keskenään pienessä kulhossa ja kokoa annos lautaselle ja koristele halutessasi majoneesi pisaroilla.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista