Etusivu Reseptit Tilliliha

Tilliliha

3.375
Average: 3.4 (8 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
700
HK Naudan paistipala
1
vettä
1
suolaa
10
kokonaista valkopippuria
3
laakerinlehteä
1
porkkanaa
150
juuriselleriä
2
sokeria
kastike:
keitinlientä
3
Flora Ruoka 15%
2.5
valkoviini etikkaa
10
tillisilppua
3
Maizena vaaleaa suurustetta
Valmistusohje: 

Leikkaa paistista jänteet ja ylimääräinen rasva pois. Lisää naudanpaisti kokonaisena kylmään veteen ja kiehauta. Kuori vaahto pinnalta reikäkauhalla. Lisää liemeen mausteet, paloitellut juurekset ja sokeri. Anna kiehua hiljaa noin 1,5-2 tuntia. Nosta liha liemestä ja anna levätä hetki. Siivilöi liemi ja anna kiehua kasaan kunnes noin puolet on jäljellä. Suikaloi liha sillä aika kun liemi kiehuu kasaan. Lisää liemeen Flora ruoka ja mausta kastike valkoviinietikalla. Suurusta kastike tarvittaessa Maizena pikasuurusteella. Lisää lihasuikaleet ja tilli, anna muhia muutama minuutti ennen tarjoilua. Tarjoa perunoiden, juuressalaatin ja ruisleivän kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista