Etusivu Reseptit Toast Skagen

Toast Skagen

4.17857
Average: 4.2 (28 votes)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
8
paahtoleipäviipaletta
täyte:
200
katkarapuja
100
Crème Bonjour Katkarapua
0.5
Becel majoneesia
2
sitruunan mehua
3
tillisilppua
0.3
mustapippuria
Koristelu:
50
kirjolohen mätiä
0.5
tilliä
1
sitruunaa
Valmistusohje: 

Paahda leipäviipaleet. Ota piparkakkumuotilla tai lasin avulla haluamasi mallisia paloja leivistä. Hienonna hyvin sulaneet ja valutetut katkaravut. Sekoita tuorejuusto, majoneesi ja katkaravut kulhossa. Mausta sitruunamehulla, pippurilla ja tillisilpulla. Sekoita varovasti tasaiseksi. Aseta neljälle lautaselle kaksi leipäviipaletta kullekin sekä sitruunalohkot. Jaa täyte leiville. Koristele mädillä ja tillillä. Tarjoa alkupalana tai iltapalana. Idea! Toast Skageniin sopii mainiosti myös ruispaahtoleipä.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista