Etusivu Reseptit Tomaatti-katkarapukastike kalalle (G)

Tomaatti-katkarapukastike kalalle (G)

4
Average: 4 (2 votes)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
100
Crème Bonjour Katkarapua
1
vettä
1.5
tomaattipyreetä
1
tomaattia
1
sokeria
0.5
valkopippuria
0.5
fenkolisiemeniä
0.5
kevätsipulia
500
kalapuikkoja
1
sitruunaa
Valmistusohje: 

Laita Crème Bonjour, vesi, pyree, kuutioitu tomaatti, sokeri ja rouhitut mausteet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua 3 minuuttia. Mausta kevätsipulilla. Paista kalapihvit tai -puikot keskilämpöisessä pannussa tai uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää sitruunalohkot pannuun paistumaan pihvien kääntämisen yhteydessä. Nauti kastikkeen, muusin ja raikkaan salaatin kanssa.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista