Etusivu Reseptit Tomaattinen kanapata

Tomaattinen kanapata

3.860465
Average: 3.9 (43 votes)

Höyryävä tomaattinen kanapata on maukas ja terveellinen arkiruoka. Kanapata saa tomaattisen makunsa Knorr tomaattikeitosta. Tarjoile tomaattinen kanapata chilin ja paprikan makuisen kastikkeen kera ja nauti!  

tomaattinen kanapata
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
4 Kariniemen broilerin rintafileetä
1
Flora Culinesse juoksevaa
10 varhaisperunaa
2 sipulia
5 valkosipulinkynttä
1
Knorr Mausteinen tomaattikeitto
5
vettä
1 Knorr Kanaliemikuutio
Kastike:
1 sitruunan mehu
4
Crème Bonjour Cuisine Chili&Paprika
1
mustapippuria
Valmistusohje: 

Aloita kanapadan valmistus paloittelemalla kanat ja paistamalla ne padassa rasvassa kauniin värisiksi. Lisää paloitellut perunat, sipulit, valkosipulit ja paista hetki. Kaada sekaan keitto, vesi ja kanaliemikuutio. Keitä miedolla teholla noin tunti. Valmista kastike. Sekoita sitruunamehu, Créme Bonjour Cuisine ja mustapippuri. Annostele tomaattinen kanapata kulhoihin ja laita nokare kastiketta päälle.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista