Etusivu Reseptit Tomaattinen lihapullavuoka

Tomaattinen lihapullavuoka

4
Average: 4 (6 votes)
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
Taikina:
500
HK Naudan paistijauhelihaa
1.5
Flora kevyt ruoka 7 %
1
kananmunaa
0.8
korppujauhoja
1
sipulia
1
Garam masala -maustetta
0.5
valkopippuria
päälle:
2
sipulia
3
valkosipulinkynttä
2
Flora Culinessea
800
tomaattimurskaa
200
Crème Bonjour Aurinkokuivattu tomaattia
1
tuoretta basilikaa ruukussa
1
rouhittua mustapippuria
Valmistusohje: 

Sekoita jauhelihan joukkoon Flora Kevyt Ruoka, kananmuna, korppujauhot, hienonnettu sipuli, garam masala ja valkopippuri. Sekoita taikina tasaiseksi. Pyörittele jauhelihataikinasta vedellä kostutetuin käsin 40-45 lihapullaa. Laita pullat uunipellille leivinpaperin päälle ja kypsennä 200 °C:n lämpötilassa 20 minuuttia. Laita kolmannes lihapullista uunivuokaan. Leikkaa sipuli renkaiksi ja hienonna valkosipuli. Kuumenna Flora Culinesse pinnoitetulla paistinpannulla ja kuullota siinä kevyesti sipulit. Kaada sipulit lautaselle odottamaan. Kuumenna pannussa tomaattimurska. Sulata joukkoon tuorejuusto ja mausta hienonnetulla basilikalla (säästä muutamia lehtiä koristeluun) ja mustapippurilla. Kaada kastike lihapullien päälle, levitä pinnalle sipuliseos ja loput lihapullista puolitettuina. Paista 175 °C:n lämpötilassa 25 minuuttia. Koristele basilikanlehdillä. Tarjoa tomaattiset lihapullat täysjyväpastan kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista