Etusivu Reseptit Tomaattinen lohi-kasvisvuoka (G)

Tomaattinen lohi-kasvisvuoka (G)

3.941175
Average: 3.9 (17 votes)

Tomaattinen lohi-kasvisvuoka on herkullinen ja helppo valmistaa!

Tomaattinen lohi-kasvisvuoka
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
500
lohifileetä
400
peruna-sipulisekoitusta
400
pakastesuikalejuureksia
1.5
sitruunapippuria
2.5
Flora Kevyt Ruoka 7%
250
Basilika-tomaattikastiketta
1
vettä
1
Knorr Fond ”du Chef” Kasvisannosfondi
Vuokaan:
0.5
Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta
Pinnalle:
2
tomaattia
Valmistusohje: 

Näin valmistat tomaattisen lohi-kasvisvuoan:


  1. Voitele uunivuoka rasvalla.

  2. Leikkaa lohifilee nahattomaksi ja suikaleiksi.

  3. Kaada vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta ja kasvissuikaleista.

  4. Lisää lohisuikaleet seuraavaksi.

  5. Ripottele sitruunapippuri kalan pinnalle.

  6. Lisää lopuksi loppu peruna-sipulisekoitus ja kasvissuikaleet.

  7. Sekoita Flora Kevyt, tomaattikastike, vesi ja annosfondi keskenään.

  8. Kaada liemi vuokaan.

  9. Ripottele pinnalle viipaloidut tomaatit.

  10. Paista vuokaa uunissa 200 asteessa 40-50 minuuttia.

  11. Tarjoa vuoka esimerkiksi raikkaan salaatin ja tuoreen leivän kanssa.

keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista