Etusivu Reseptit Tomaattinen uunimakkara (G)

Tomaattinen uunimakkara (G)

3.714285
Average: 3.7 (7 votes)

Tomaattinen uunimakkara on helppo valmistaa ja maistuu sellaisenaan tai esimerkiksi perunasoseen kanssa.

Tomaattinen uunimakkara
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1.5
Flora Culinesse juoksevaa
400
tomaattimurskaa
1
Knorr Fond ”du Chef” Naudanliha-annosfondi
500
makkaraa
1
sipulia
3
juustoraastetta
Valmistusohje: 

Näin valmistat tomaattisen uunimakkaran:


  1. Voitele uunivuoka Flora Culinessella.

  2. Sekoita annosfondi tomaattimurskan joukkoon ja kaada seos vuokaan.

  3. Paloittele makkara ja kuutioi sipuli.

  4. Asettele makkarat ja sipulikuutiot uunivuokaan.

  5. Ripottele pinnalle juustoraastetta.

  6. Paista uunissa 200 C:n lämpötilassa 25 minuuttia.

Tarjoa tomaattinen uunimakkara esimerkiksi perunoiden ja salaatin kanssa.


Idea! Tulisemman maun saat lisäämällä chlikastiketta tomaattimurskan joukkoon.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista