Etusivu Reseptit Tomaattirisotto ja tomaatti-sipulisalsa

Tomaattirisotto ja tomaatti-sipulisalsa

3.7
Average: 3.7 (50 votes)

Tomaattirisotto valmistetaan rauhassa ajan kanssa. Tomaattirisoton maku tulee Knorr tomaattikeitosta ja itsetehdystä tomaatti-sipulisalsasta. Raasta parmesania tomaattirisoton päälle ja herkullinen makuelämys on valmis! Katso videolta vinkit täydellisen risoton valmistukseen.

tomaattirisotto
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
2 salottisipulia
2
risottoriisiä
2
Flora Kokin salaisuus
1
valkoviiniä
2
vettä
1 Knorr Fond ”du Chef” yrttiannosfondi
1
Knorr tomaattikeitto
2
parmesaanijuustoa raastettuna
Tomaatti-sipulisalsa:
2 tomaattia
1 punasipuli
1 sitruunan mehu
2
hienonnettua basilikaa
pippuria, suolaa
Valmistusohje: 

Hienonna sipulit ja kuullota niitä riisin kera rasvassa. Lisää valkoviini ja keitä kunnes neste on haihtunut. Lisää vesi ja annosfondi. Keitä noin viisi minuuttia. Lisää tomaattikeitto ja keitä vielä 15 minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää tomaattirisottoon lopuksi raastettu parmesaanijuusto. Tarjoile tomaattirisotto tomaatti-sipulisalsan kera.


Valmista tomaatti-sipulisalsa. Kuutioi tomaatit ja sipulit pieneksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua hetki.


Katso Ideakeittiön vinkit täydellisen risoton valmistukseen:



keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista