Etusivu Reseptit Tonnikalakolmioleivät

Tonnikalakolmioleivät

0
Ei äänestetty
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
16
paahtoleipäviipaletta
Täyte 1:
0.3
purjosipulia
2
tonnikalaa
1
Becel majoneesia
6
kurkkusalaattia
1
sitruunapippuria
Täyte 2:
200
Crème Bonjour Katkarapua
Valmistusohje: 

Valmista ”Täyte 1” sekoittamalla keskenään ohueksi suikaloitu purjo, valutettu tonnikala ja muut ainekset. Leikkaa leivistä reunat pois. Kokoa neljäkerroksiset leivät siten, että kahteen väliin tulee tuorejuustoa ja keskimmäiseen väliin tonnikalatäytettä. Paina leipiä, jotta niistä tulee tiiviitä ja kääri kelmuun. Puolita kolmioiksi ennen tarjoilua.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista