Etusivu Reseptit Tonnikalalasagnette II

Tonnikalalasagnette II

3
Average: 3 (2 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
Knorr Lasagnette -ateria-aineksia
2
tonnikalaa
1
purjosipulia
sitruunamehua
3
maitoa
6
vettä
Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta 2
juustoraaste
Valmistusohje: 

Kuullota purjosipuli tikassa juoksevaa Becel-kasviöljyvalmistetta. Lisää kastikeainekset, maito ja vesi. Anna kiehua hiljalleen pari minuuttia ja lisää sitten tonnikala. Lado lasagnepaloja ja kastiketta kerroksittain voideltuun vuokaan. Aloita kastikekerroksella ja päätä kastikekerrokseen. Voit ripotella vuokaan juustoraastetta ennen paistamista. Paista 200°C:ssa 35 minuuttia


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista