Etusivu Reseptit Tuhti pyttipannu

Tuhti pyttipannu

3.666665
Average: 3.7 (3 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
Flora Kulta juoksevaa
1 makkara
8
lihapullia
150
porsaan ylikypsää savukylkeä tai palvikinkkua
4 perunaa
1 sipuli
1
Flora Vispiä
n. 1 tl Liha- ja grillimaustetta
Valmistusohje: 

1. Keitä perunat kypsiksi, kuori ne ja pilko kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi makkarat, savukylki ja puolita lihapullat


2. Kuumenna paistokasari ja rasva. Lisää sekaan savukylki, makkara, lihapullat ja perunat. Ruskista niitä hetki ja lisää lopuksi sipulit. Kaada sekaan Flora Vispi ja mausta pyttipannu maustesekoituksella. Pyttipannu on valmis kun Flora Vispi on imeytynyt perunoihin.


3. Tarjoile pyttipannu paistetun kananmunan kanssa. Lisukkeeksi sopii esimerkiksi maustekurkku tai etikkapunajuuret.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista