Etusivu Reseptit Tulinen Knorr Gazpacho (K)

Tulinen Knorr Gazpacho (K)

4
Average: 4 (13 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1 punainen paprika
4 tomaattia
½ kurkku
2 palaa paahtoleipää
0.5
Knorr Tomaatti-basilikakeittoa
n. 3 cm:n pala punaista chiliä
2 valkosipulinkynttä
½ punttia basilikaa
mustapippuria, suolaa, cayennepippuria
1
oliiviöljyä
Valmistusohje: 

Halkaise paprika ja poista siitä siemenet. Hiero paprikanpuolikkaiden pintaan oliiviöljyä ja ripottele pinnalle suolaa. Paahda 250° uunissa ylävastuksen alla, kunnes pinta on hieman mustunut ja käpristynyt. Anna jäähtyä.

Kalttaa tomaatit: tee niihin veitsellä ristiviillot ja kasta nopeasti kiehuvaan veteen. Jäähdytä sen jälkeen tomaatteja jääkylmässä vedessä noin 20 sekuntia. Nosta pois, kuori ja paloittele.

Halkaise puolikas kurkku ja kaiverra sisus pois. Murskaa chili sekä valkosipulinkynnet. Revi basilika. Kuori ja pilko jäähtynyt paprika.

Kaada Knorr Tomaatti-basilikakeitto sekä muut raaka-aineet tehosekoittimeen. Lisää sekaan paahtoleipä pieninä paloina. Soseuta keitto tasaiseksi.

Lisää mausteet, sekoita ja tarkista maku. Tarjoile kylmä keitto paahtoleipäviipaleiden kanssa.

VINKKI! Voit soseuttaa keiton myös sauvasekoittimella!


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista