Etusivu Reseptit Tuorehernekeitto

Tuorehernekeitto

3.857145
Average: 3.9 (7 votes)

Raikkaan vihreä tuorehernekeitto saa lisämakua tuoreesta mintusta!

annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
sipulia
2
perunaa
1
valkosipulinkynttä
2
Knorr Fond "Du Chef" kana-annosfondi
1
vettä
500
pakasteherneitä
1
tuoretta minttua ruukussa
0.5
jäävuorisalaattia
1
suolaa
0.5
valkopippuria
Valmistusohje: 

Näin valmistat tuorehernekeiton:


  1. Kuori sipuli ja perunat ja pilko ne kuutioiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

  2. Keitä sipuli- ja perunakuutioita sekä valkosipulia litrassa vettä, johon on lisätty kaksi annosfondia. Keitä 20 minuuttia kannen alla.

  3. Lisää herneet ja anna kiehua noin 10 minuuttia ilman kantta.

  4. Huuhtele mintunlehdet ja jäävuorisalaatti. Leikkaa ne karkeaksi silpuksi ja sekoita keiton joukkoon.

  5. Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimen avulla.

  6. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tarjoile tuorehernekeitto paahdettujen ruisleipäviipaleiden kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista