Etusivu Reseptit Uunilohi porkkanalla ja fenkolilla

Uunilohi porkkanalla ja fenkolilla

3.785715
Average: 3.8 (14 votes)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
2.5
Flora kuohua
2.5
Flora ruoka 15 %
1
Knorr Fond "Du Chef" Kasvisannosfondi
0.5
fenkolia
1
porkkanaa
0.5
sitruunaa
1
valkosipulinkynttä
600
lohifileetä
3
riisi-kaurasekoitusta
1
Knorr Fond "Du Chef" Kasvisannosfondi
Valmistusohje: 

Kiehauta Flora ruoka fondin kanssa. Kuori ja raasta porkkana ja valkosipuli ja suikaloi fenkoli. Lisää fenkoli, porkkana, sitruuna ja valkosipuli ja anna porista noin 3 min. Lämmitä uuni 200° C:een. Voitele uunivuoka Flora Culinessella. Laita lohi vuokaan ja kaada Flora-kastike kalan päälle. Viipaloi sitruuna ja laita kastikkeen päälle. Gratinoi lohi uunissa noin 20 minuuttia. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan, mutta käytä suolan tilalla 1 annosfondi. Anna lohen levätä muutama minuutti paistamisen jälkeen ennen kuin tarjoilet sen. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa. Idea! Käytä ylijäävä riisi Kananpojankebab-ohjeen paistettuun riisiin.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista