Etusivu Reseptit Uunilohta ja herkullinen kanttarellikastike (G)

Uunilohta ja herkullinen kanttarellikastike (G)

4.3
Average: 4.3 (20 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
800
ruodotonta lohifilettä
4
CB Pippuri Laktoositon maustettu ruokakerma 15 %
250
puhdistettuja kanttarelleja
1 sipuli
1
pekonia
suolaa
2
hienonnettua katajanmarjaa
Flora Kulta juoksevaa paistamiseen
Valmistusohje: 

1. Laita putsatut ja pienennetyt kanttarellit paistokasariin ja lisää vähän suolaa. Kuumenna paistokasari. Laita kanttarellien päälle paistokasarin halkaisijaa pienempi kattilankansi niin, että kansi lepää sienien päällä. Anna kannen olla hetki sienien päällä. Poista kansi kun sienistä on alkanut irrota kunnolla nestettä. Hauduta kaikki neste pois ilman kantta. Pilko kuorittu sipuli ja pekoni pieniksi kuutioiksi. Ruskista ne kanttarellien kanssa paistokasarissa. Kaada lopuksi sekaan ruokakerma ja anna kastikkeen kiehahtaa nopeasti. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Jätä kastike hautumaan paistokasariin.


2. Kuumenna uuni 200°C asteeseen. Kuivaa lohifilee talouspaperilla ja laita se sopivaan uunivuokaan. Rouhi lohen päälle suolaa ja hienonnetut katajanmarjat. Kaada kanttarellikastike lohen sivuille ja laita lohi uuniin. Anna lohen olla uunnissa 20 minuuttia kunnes lohi on kypsä ja siinä on kaunis pinta. Tarjoile lohi keitettyjen perunoiden kanssa.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista