Etusivu Reseptit Uunilohta lämpimällä punajuuri-fenkolisalaatilla

Uunilohta lämpimällä punajuuri-fenkolisalaatilla

3.6
Average: 3.6 (5 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
500
lohifileetä
0.5
suolaa
1
rouhittua mustapippuria
1
Becel Juokseva kasviöljyvalmiste
Lisäksi:
6
keitettyjä punajuuria
2
fenkolia
3
fenkolin kukintoa
100
siitakesieniä
2
Becel Juokseva kasviöljyvalmiste
0.5
valkoviini etikkaa
1
rouhittua mustapippuria
0.5
suolaa
1
sinapinsiemeniä
Lisäksi:
1.5
kuoreettomia hirssinjyviä
1.5
mustia linssejä
Valmistusohje: 

Suomusta lohifilee ja leikkaa neljään palaan. Mausta lohi suolalla ja pippurilla. Lämmitä uuni 225°C:n lämpötilaan grillivastuksella. Leikkaa punajuuret ja fenkolit lohkoiksi, säästä fenkolin kukinto maustamista varten. Puolita siitakesienet, jos ne ovat isoja. Voitele uunivuoka Becel Juoksevalla, laita maustetut lohipalat vuokaan nahkapuoli ylöspäin. Keitä hirssi ja linssit suolattomassa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Paista sienet kuumassa pannussa käyttäen Becel Juoksevaa kunnes ne ovat saaneet kauniin ruskean värin. Lisää fenkoli ja punajuurilohkot, paista vielä pari minuuttia. Hienonna fenkolin kukinto ja lisää muiden mausteiden kanssa pannuun. Aseta lohi punajuuri-fenkolipedille ja tarjoa hirssi-linssilisäkkeen ja tumman leivän kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista