Etusivu Reseptit Uunisilakat ja perunamuusi (G)

Uunisilakat ja perunamuusi (G)

4
Average: 4 (9 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
800
silakkafileitä
1
Flora Culinesse Juoksevaa
4
Crème Bonjour Pippuri maustettua ruokakermaa
1.5
Turun Linnan Sinappia
n.1 tl suolaa
Pippuria
1
jauhoisia ruokaperunoita
2
laktoositonta maitoa
3
Flora Kulta margariinia
Valmistusohje: 

Voitele reunallinen uunivuoka tai korkeareunainen uunipelti Flora juoksevalla. Laita puolet silakkafileistä nahkapuoli alaspäin voideltuun vuokaan. Ripottele silakoiden päälle suolaa ja pippuria. Laita nyt loput silakat nahkapuoli ylöspäin vuoassa olevien silakoiden päälle.


Sekoita ruokakerma ja sinappi keskenään sopivassa kulhossa. Kaada kerma silakoiden päälle niin, että ne peittyvät juuri ja juuri. Jos ruokakermaseosta jää yli niin lämmitä se kattilassa ja käytä seos kastikkeena. Voit tehdä sitä myös halutessasi lisää.


Laita silakat uuniin 200°C asteeseen noin 20 minuutiksi, kunnes ne ovat saaneet pintaan hyvän värin.


Keitä kuoritut perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Soseuta perunat sähkövatkaimella ja lisää margariini sekä lämmitetty maito. Sekoita varovaisesti tasaiseksi soseeksi ja tarjoile silakoiden kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista