Etusivu Reseptit Välimeren tonnikalapiirakka

Välimeren tonnikalapiirakka

4
Average: 4 (3 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
Taikina:
1
Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta 2
3.5
hiivaleipäjauhoja
1
leivinjauhetta
0.8
vettä
täyte:
2
valkosipulinkynttä
2
sipulia
1
Becel Juokseva kasviöljyvalmistetta
1
tonnikalaa
3
oreganoa
0.5
mustapippuria
3
tomaattia
2.5
rasvatonta maitoa
2
kananmunaa
2
tomaattipyreetä
0.5
Knorr kasvisfondia
1.5
vähärasvaista juustoraastetta
Valmistusohje: 

Sekoita Juokseva Becel ja jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Taputtele taikina piirakkavuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille. Hienonna sipulit huolellisesti ja kuullota pannulla miedolla lämmöllä Becelissä. Lisää tonnikala (vedessä) liemineen. Mausta seos oreganolla ja pippurilla. Levitä seos piirakkapohjalle ja laita päälle viipaloidut tomaatit. Sekoita maito, kananmunat, tomaattipyree ja liemitiiviste. Kaada seos täytteen päälle. Ripottele pinalle juustoraastetta. Paista 200 °C lämpötilassa 35-40 minuuttia. Tarjoa vihreän salaatin kanssa. Idea! Tavalliset tomaatit voit halutessasi korvata erivärisillä kirsikkatomaateilla.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista