Etusivu Reseptit Valkoinen kasvis-kantarellikeitto

Valkoinen kasvis-kantarellikeitto

4.5
Average: 4.5 (12 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
0.3
purjosipulia
0.5
kurpitsan siemeniä
300
kantarelleja
1
Flora Culinessea
0.3
suolaa
0.3
rouhittua mustapippuria
50
salamia
250
kukkakaalia
1
perunaa
5
vettä
1
Knorr Fond "Du Chef" Kasvisannosfondi
1
sipulia
2
Flora Culinessea
2
crème fraichea
0.2
tuoretta timjamia
Valmistusohje: 

Huuhtele kukkakaali ja irrota nuput. Kuori ja kuutio peruna. Kuullota hienonnettu sipuli Flora Culinessessa, lisää kukkakaalit ja perunat. Kaada sekaan 5 dl vettä, 1 Knorr FOND “DE CHEF” ja anna kiehua kunnes perunat ja kukkakaalit ovat kypsiä. Lisää keittoon crème fraiche ja soseuta sauvasekoittimella. Huuhtele purjo ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Paahda kurpitsansiemenet kuivalla paistinpannulla. Paista kantarellit Flora Culinessessa, lisää lopussa purjoviipaleet ja mausta suolaa ja pippurilla. Suikaloi salami ja lisää se sienten joukkoon. Kaada keitto kulhoihin, lisää päälle kantarellisekoitusta ja sirottele keiton pinnalle kurpitsansiemeniä ja timjamia. Tarjoa keitto tuoreen leivän kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista