Etusivu Reseptit Valkosipuli-tuorejuustoskonssit

Valkosipuli-tuorejuustoskonssit

3.707315
Average: 3.7 (41 votes)

Skonssit ovat pieniä leipäsiä, jotka täytetään valkosipuli-tuorejuustolla. Skonssit saavat makua taikinaan lisättävästä Maille Dijon kokojyväsinapista. #dijonK

skonssit
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
4
vehnäjauhoja
1
suolaa
1
leivinjauhetta
0.5
Flora Kulta juokseva
1
Flora Kuohu
0.75
maitoa
1
Maille Dijon kokojyväsinappi
0.5
vehnäjauhoja
0.5
Flora Culinesse voiteluun
Crème Bonjour Valkosipuli tuorejuusto
Valmistusohje: 

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää rasva ja sekoita tasaiseksi. Lisää Flora kuohu, maito sekä Maille Dijon kokojyväsinappi ja sekoita taikina tasaiseksi. Älä sekoita liikaa, jotta taikinaan ei tule sitkoa. Kauli taikina kahden sentin paksuiseksi levyksi jauhotetulla alustalla. Leikkaa taikinasta veitsellä paloja tai paina siitä juomalasilla pyöreitä kiekkoja. Voitele skonssit rasvalla. Paista 225 asteisessa uunissa noin kymmenen minuuttia tai kunnes skonssit ovat saaneet kauniin ruskean värin. Tarjoile tuoreet skonssit Crème Bonjour Valkosipuli tuorejuuston kera.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista