Etusivu Reseptit Valkosipulileipätikut (K)

Valkosipulileipätikut (K)

4.5
Average: 4.5 (2 votes)
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
1
viipaloitu ruislimppu
5 valkosipukinkynttä
3
Flora Kulta juoksevaa
sormisuolaa
1
Crème Bonjour Cuisine Pippurisekoitus
Valmistusohje: 

1. Leikkaa ruisleipäviipaleet ohuiksi tikuiksi. Kuori valkosipulinkynnet ja murskaa ne kevyesti veitsen lappeella.


2. Kuumenna rasva paistinpannussa ja lisää valkosipulinkynnet. Lisää kuumalle pannulle 1/3 leipätikuista. Paista ensin minuutti kovalla lämmöllä ja laske sen jälkeen hieman lämpöä. Paista leipiä kunnes ne ovat saaneet hyvän värin ja tuntuvat rapeilta. Nosta leivät pois pannulta puuhaarukalla talouspaperin päälle. Mausta heti suolalla.


3. Lisää paistinpannulle rasvaa ja toista kohta 2. kunnes kaikki leivät on paistettu. Anna leipien jäähtyä talouspaperin päällä.


4. Tarjoile leipätikut cuisinen kanssa. Lisäksi voit tarjota juustoja ja muuta naposteltavaa. Leipätikuilla voit lisätä makua myös salaatteihin tai keittoihin.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista