Etusivu Reseptit Valkosipuliset lampaankyljykset grillissä (G)

Valkosipuliset lampaankyljykset grillissä (G)

0
Ei äänestetty
annosta
yli 60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
24
lampaankyljyksiä
8
valkosipulinkynttä
2
rouhittua mustapippuria
0.5
tuoretta timjamia
3
Flora Culinessea
kastike:
punasipulia
2.5
Crème Bonjour Cuisine Pestoa
1
minttua
Valmistusohje: 

Hienonna tai murskaa valkosipulinkynnet. Hiero valkosipuli ja mustapippuri lampaankyljysten pintaan. Silppua tuore timjami ja hiero lihalle. Anna kyljysten maustua huoneenlämmössä noin tunti. Hienonna punasipuli. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa ja laita jääkaappiin maustumaan. Jos äytä mielummin tuoretta minttua silputtuna. Sipaise kyljysten pintaan Flora Culinessea. Grillaa kyljykset molemmilta puolilta niin, että pinta saa kauniin värin ja kyljys jää hiukan punaiseksi sisältä. Tarjoa kyljykset Cr*eme Bonjour Cuisine -kastikkeen ja tuoreen salaatin kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista