Etusivu Reseptit Valkosuklaa panna cotta ja lakkahyytelöä (G)

Valkosuklaa panna cotta ja lakkahyytelöä (G)

3.625
Average: 3.6 (8 votes)
annosta
yli 2 h
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
5
Flora kuohua
100
valkosuklaata
1
maitoa
1.5
hyytelösokeria Multi
1
vaniljatankoa
0.5
inkivääriä
hyytelö:
200
lakkoja
2
sokeri
10
tuoretta rosmariiniä
3
Eiswein (jälkiruokaviini)
2
hyytelösokeria
Koristelu:
2
marjoja
Valmistusohje: 

Panna cotta:Leikkaa vaniljatanko halki, raaputa sisältä siemenet ja lisää ne kattilaan. Sekoita keskenään Flora kuohu 26 %, maito, hyytelösokeri ja haluamasi mausteet (esim. inkivääriä). Keitä kokoon vähintään puoli minuuttia. Siivilöi vaniljansiemenet pois seoksesta. Lisää suklaa, sekoita, kunnes suklaa on sulanut. Kaada seos annoslaseihin. Anna jähmettyä jääkaapissa.Hyytelö:Lämmitä kattila ja lisää kidesokeri. Kun sokeri on kullanruskeaa lisää lakat ja rosmariini. Kaada kattilaan viiniä niin paljon, että lakat peittyvät ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia. Sekoita nopeasti sauvasekoittimella ja siivilöi lakansiemenet seoksesta. Anna hyytelön jäähtyä jonkin verran ennen kuin levität sen jähmettyneen panna cottan pinnalle. Aseta jääkaappiin. Tarjoa, kun lakkahyytelö on jäähtynyt kylmäksi. Ota panna cotta jääkaapista 5-10 minuuttia ennen tarjoilua. Koristele marjoilla.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista