Etusivu Reseptit Valkoviinissä haudutettu pippurilohi

Valkoviinissä haudutettu pippurilohi

4.11111
Average: 4.1 (9 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
Lohi:
400
kirjolohta
½ sitruunan mehu
1
sitruunapippuria
1
viherpippuria
1
rosépippuria
½ punttia tuoretta tilliä
karkeaa merisuolaa
n. 5 cm:n pala tuoretta inkivääriä
1 iso valkosipulinkynsi
3
Crème Bonjour Cuisine Pippurisekoitus
2.5
valkoviiniä
vettä
Valmistusohje: 

Nypi lohesta ruodot ja aseta se nahkapuoli alaspäin uunivuokaan. Hiero lohen pintaan pippurit sekä reilusti merisuolaa. Mausta sitruunanmehulla.


Kuori valkosipuli ja inkivääri. Leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi ja laita uunivuokaan. Silppua sekaan myös tuore tilli. Lusikoi kalan päälle Cuisine.


Kaada uunivuokaan 2,5 dl valkoviiniä sekä kuumaa vettä niin, että kala peittyy. Peitä vuoka foliolla ja nosta uuniin. Anna kalan kypsyä 180°:ssa noin 45 minuuttia.


Tarjoile lohi risoton kera.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista