Etusivu Reseptit Viljaton pitsa ilmakuivatulla kinkulla (G)

Viljaton pitsa ilmakuivatulla kinkulla (G)

3.857145
Average: 3.9 (7 votes)

Gluteeniton pizza on varma valinta illanistujaisiin ja naposteltavaksi. Gluteeniton pizzapohja saa makua Crème Bonjour Yrttitarha-tuorejuustosta. Pizzan täytteeksi sopivat ilmakuivattu kinkku, kirsikkatomaatit ja rucola. Kahdeksan annosta valmistat nopeasti alle tunnissa!

Gluteeniton pizzapohja
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
Pohja:
500
juustoraastetta
1
Crème Bonjour Yrttitarha -tuorejuustoa
4
Hellmann’s Real -majoneesia
2
mantelijauhoa
2
psylliumia (kuitupitoinen, rakennetta parantava ratamonsiementen kuorista tehty jauhe)
2 kananmunaa
Täyte:
2
ilmakuivattua kinkkua
kirsikkatomaatteja
rucolaa
yrttejä
Valmistusohje: 
  1. Sekoita pohjan ainekset ja levitä massa leivinpaperille pellin päälle.

  2. Paista pohjaa 225 -asteisessa uunissa n. 15 min tai kunnes pinta on kauniin kullanruskea.

  3. Levitä täytteet paistetut pohjan päälle ja nauti.

Vinkki: paistettu pohja maistuu myös sellaisenaan vähähiilihydraattisena ja gluteenittomana leipänä.


helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista