Etusivu Reseptit Viritin ja vahvistin suklaakakku

Viritin ja vahvistin suklaakakku

4.454545
Average: 4.5 (11 votes)

Tämä suklaakakku valmistuu nopeasti mikrossa pienissä kulhoissa tai vaikka kahvikupeissa!

Viritin ja vahvistin suklaakakku mikrossa
annosta
Alle 30 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
80
taloussuklaata
25
Flora Kulta 80% margariinia
0.3
sokeria
1
kananmunaa
0.5
perunajauhoja
0.5
leivinjauhetta
Pinnalle:
0.2
tomusokeria
Tarjoiluun:
2
Carte d´Or Vanilja jäätelöä
Valmistusohje: 

Näin valmistat suklaakakun:


  1. Laita suklaa ja margariini mikrouunin kestävään kulhoon ja sulata alhaisella teholla.

  2. Sekoita sileäksi ja lisää sokeri, kananmuna ja perunajauho-leivinjauheseos.

  3. Sekoita taikinaksi ja kaada kahteen annoskulhoon.

  4. Kypsennä mikrouunissa 600W teholla noin 4 minuuttia.

  5. Ripottele tomusokeri pinnalle ja nauti lämmin kakku viileän vaniljajäätelön kanssa.

keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista