Etusivu Reseptit Voileipäkakku-tapakset

Voileipäkakku-tapakset

4.313725
Average: 4.3 (51 votes)

Klassinen voileipäkakku on juhlapöydän perinneherkku. Tarjoile voileipäkakku vaihteeksi tapasten muodossa, jolloin palat on helppo syödä vaikka sormin yhdellä haukkauksella. Tässä reseptissä voileipäkakku saa täytteen, johon on sekoitettu Créme Bonjour Kantarelli tuorejuustoa, kylmäsavuporoa ja Maille Dijon sinappia. Tarjoile voileipäkakku-tapakset juhlien buffetpöydässä tai illallisen alkupaloina.

voileipäkakku-tapakset
annosta
24h+
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
0.5 vuokaleipä
200
Créme Bonjour Kantarelli tuorejuustoa
80
kylmäsavuporoa
4 oksaa persiljaa
1
mustapippuria
1
Maille Dijon sinappia
tuoretta persiljaa ja kylmäsavuporosiivuja koristeluun
Valmistusohje: 

Aloita voileipäkakun valmistaminen leikkaamalla vuokaleivästä kuoret pois. Leikkaa leipä pitkittäin kahteen osaan.


Yhdistä kulhossa tuorejuusto, silputtu kylmäsavuporo, hienonnettu persilja ja mustapippuri. Levitä toisen leipäsiivun päälle ohut kerros sinappia. Levitä sinapin päälle poro-tuorejuustoseos. Nosta toinen siivu leipää päälle ja levitä taas sinappia sekä poro-tuorejuustoa.


Laita voileipäkakku korkeaan vuokaan tai pistele sen päälle muutamia cocktailtikkuja. Laita päälle kelmu ja anna levätä jääkaapissa seuraavaan päivään. Leikkaa suupaloiksi ja koristele tuoreella persiljalla sekä kylmäsavuporolla. Tarjoa voileipäkakku-tapakset juhlien buffetpöydässä tai illallisen alkupalana.


Katso videolta, miten voileipäkakku-tapakset valmistuvat kotikeittiössä. Videolla myös vinkki herkulliseen savulohitäytteeseen.helppo
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista