Etusivu Reseptit Vuohenjuustotäytteiset liharullat (G)

Vuohenjuustotäytteiset liharullat (G)

2
Average: 2 (1 vote)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
8
naudan sisäfileepihviä
150
vuohenjuustoa
170
HK Amerikan pekonia
1
tuoretta basilikaa ruukussa
3
Flora Culinessea
0.5
pippurisekoitusta
1.5
omenamehua
0.5
vettä
1
Maizena ruskeaa suurustetta
Valmistusohje: 

Peitä noin 1,5 cm:n paksuiset naudan sisäfileepihvit kelmulla ja painele ne kämmenpohjalla ohuiksi. Leikkaa 100 g vuohenjuustoa tikkumaisiksi paloiksi. Aseta kunkin pihvin päälle pekonisiivu, muutama basilikanlehti ja vuohenjuustoa. Kääri pihvit rulliksi ja sulje hammastikuilla. Ruskista rullat muutamassa erässä rasvassa kuumalla pannulla. Laita rullat uunivuokaan ja mausta pippruriseoksella. Jatka liharullien kypsentämistä uunissa 225 °C:n lämpötilassa 15 minuuttia. Valmista kastike pihvien kypsyessä: Mittaa ruskistuksessa käyttämääsi pannuun (lihan makuaineiden talteen saamiseksi) omenamehu ja vesi. Sulata joukkoon loppu vuohenjuusto (50 g). Sekoita suuruste kiehuvaan liemeen ja keitä noin minuuutti samalla sekoittaen. Hienonna jäljelle jäänyt basilika ja lisää kastikkeeseen. Tarjoa rullat ja kastike riisin tai perunoiden kanssa.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista