Etusivu Reseptit Yhden hengen voileipäkakut

Yhden hengen voileipäkakut

4.333335
Average: 4.3 (30 votes)
annosta
30-60 min
Raaka-aineet: 
MääräYksikköRaaka-aine
8 siivua tummaa leipää
8 siivua vaaleaa leipää
5
Hellmann’s Real majoneesia
200
isoja katkarapuja
1 punainen paprika
1
Crème Bonjour Piparjuuri
n. 150 g kylmäsavulohta
tilliä
1 Fond “du Chef” Kala annosfondi kostutukseen
kirsikkatomaatteja, limeä ja kurkkua koristeluun
Valmistusohje: 

1. Leikkaa tummasta ja vaaleasta leivästä yhteensä 4 pyöreää palaa. Kostuta veteen sekoitetulla kalafondilla.

2. Sekoita majoneesi, katkaravut ja pieneksi leikattu paprika tahnaksi. Sekoita samoin piparjuurijuusto, pieneksi leikattu lohi ja silputtu tilli tahnaksi.

3. Aseta tumma leipä alimmaiseksi ja aloita voileipäkakun kokoaminen. Levitä leivän päälle kerros katkaraputahnaa. Aseta seuraavaksi kerrokseksi vaalea leipä, ja sen päälle lohitahna. Tee vielä kerros tummasta leivästä ja katkaraputahnasta.

4. Aseta päällimmäiseksi jäljellä oleva vaalea leipä. Voitele lastaa tai veistä käyttäen koko kakku majoneesilla. Koristele pinta muutamalla isolla katkaravulla tai lohiruusukkeella, sekä kirsikkatomaatilla ja kurkulla. Viimeistele tillillä.

Vinkki: Valmista samalla idealla myös kasvis- ja lihavoileipäkakkuja vieraittesi mieltymysten mukaan.


keskitaso
X
Sinun on valittava ostoslista.

Resepti on nyt lisätty ostoslistalle!

Näytä ostoslista