Etusivu Tarrat curry reseptit
11 Mar
6
aasialaiset lihapullat

Aasialaiset lihapullat saavat mielenkiintoisen makuvivahteen inkivääristä ja seesamiöljystä. Flora Pehmeä Curry tuo makua ja täyteläisyyttä lihapullataikinaan. Aasialaiset lihapullat tarjoillaan maukkaan kastikkeen kera ja koristellaan kevätsipulilla.

10 Syy
8
mausteet

Intialainen ruoka ei ole vain tulista ruokaa vaan sen ympärille kietoutuu moniulotteinen ruokafilosofia. Ravintola Shivan ravintoloitsija Rajeev Kumar kertoo haastattelussa intialaisesta ruokakulttuurista sekä intialaisen keittiön ydinajatuksista

31 Elo
7
kanacurry

Järjestä intialainen ilta valmistamalla täydellinen intialainen ateria lisukkeineen. Mausteinen intialainen kanacurry on perinteinen intialainen ruoka, jonka mausteseos curry kannattaa valmistaa itse.

8 Hei
5
mausteista nyhtökanankoipea

Valmista maukkaat nyhtökanankoivet ajan kanssa hiljalleen haudutellen. Mausteiset nyhtökanankoivet saavat makua Knorr kanaliemikuutioista, chilistä, inkivääristä ja tähtianiksesta.

27 Tam
6
Flora Ruoka

Arkipäivinä monipuolisen ruoan suunnittelu ja valmistus saattavat välillä tuntua haastavalta tehtävältä. Flora Ruoka -sarjan maustettuja uutuustuotteita käyttämällä kokkaaminen sujuu jatkossa entistä helpommin ja nopeammin.

13 Tam
6
Vastapaistettu blini ja kinkkutäyte

Rapeat blinit ovat talven sesonkiherkkuja. Taikinan makuun saa vaihtelua, kun sen sekaan lorauttaa Flora Ruoka Pehmeä Curry -ruokakermaa.

13 Tam
5
blinit

Venäläiset suolaiset ohukaiset eli blinit kuuluvat kylmän talvikauden sesonkiherkkuihin. Vehnä- ja tattarijauhoista valmistettavat blinit tarjoillaan perinteisesti mädin, silputun sipulin ja smetanan kanssa, mutta kannattaa kokeilla vaihteeksi myös uudenlaisia makuyhdistelmiä.

24 Mar
8
Kukkakaalicurry

Ideakeittiön resepti maukkaan kukkakaaliruoan valmistukseen. Reseptin aito Intialainen maku syntyy monipuolisella maustamisellä eikä valmista Curry-mausteseosta tarvita.

30 Kes
3
Curry-broilerikastike

Curry-broilerikastike on nopea ja helppo valmistaa!

30 Kes
2
Kalakeitto curryn ystäville (G)

Herkullinen kalakeitto maustetaan curryn lisäksi limemehulla sekä pinaatilla!

30 Kes
Broileri-kinkkupiirakka

Broileri-kinkkupiirakka maistuu herkulliselta esimerkiksi raikkaan salaatin kanssa!

25 Mar
2
Luovat kotikokit Knorr Soppahaasteessa: Keitoista upeita ja uudenlaisia herkkuja

Mitä syntyi, kun useampi kokki valmisti yhdessä soppaa? Ideakeittiön Knorr Soppahaasteessa kauhan varressa hääräsivät tällä kertaa luovat kotikokit.

14 Elo
1
Ravintolapäivän tärppi: Rullaavien ruokaharrastajien trooppisia pullia ja Turtles-pizzaa

Supersuosituksi pop up -tapahtumaksi muutamassa vuodessa kasvanut Ravintolapäivä näkyy ja maistuu tällä kertaa myös Ideakeittiön tiloissa.

29 Hei
5
Täydellistä thairuokaa kotona: Thaimaalaisen keittiön perusteet

Suomalaiset ovat tunnetusti suuria Thaimaan ystäviä ja yksi syy trooppisen matkailumaan suosioon lieneekin sen vastustamattoman herkullinen keittiö.

15 Huh
1
Terveellinen ateria syntyy hyvästä ilmapiiristä – vinkit sydänystävälliseen ruokavalioon

Viikolla 16 vietetään Suomen Sydänyhdistyksen Sydänviikkoa, jolloin keskustelua herätellään erityisesti lapsiperheiden ruokavalion terveellisyydestä.