Etusivu Tarrat #dijonK reseptit
1 Jou
10
herkkuleipä

Sinappinen herkkuleipä on tämän muhkean evään nimi ja se sopii myös vaativaan makuun. Ainesosalista ei ole pitkä, mutta sisältää aitoa gourmetlaatua!

1 Jou
5
talvisalaatti

Ruokaisaa salaattia maustaa herkullinen sinappi-taatelikastike jossa on hyödynnetty Maillen täysjyväsinappia.

18 Mar
8
sinappisiika

Sinappisiika voidellaan perinteisellä Maille Dijon sinapilla ja tarjoillaan täyteläisen kastikkeen kera, jossa maistuu Maille Dijon kokojyväsinappi. Nauti sinappisiika ryöpättyjen retiisien, sokeriherneiden ja pinaatin kera.

18 Mar
6
skonssit

Skonssit ovat pieniä leipäsiä, jotka täytetään valkosipuli-tuorejuustolla. Skonssit saavat makua taikinaan lisättävästä Maille Dijon kokojyväsinapista.

18 Mar
7
paistettu maksa

Paistettu maksa maistuu herkulliselta Maille kokojyväsinapilla ryyditetyn perunasoseen kera.

18 Mar
6
kanafilee

Kananrinta on maistuva uunissa valmistettava arkiruoka. Maille hunajasinappi maustaa kanojen marinadin ja Maille dijonnaise tuo kuorrutteeseen täyteläistä makua.

18 Mar
9
pippuripihvi

Pippuripihvi on klassikkoruoka, joka toimii aina. Mausta pihvit Maille Dijon sinapilla ja mustapippurilla. Dijon kokojyväsinappi maustaa täyteläisen pippuri-konjakkikastikkeen, joka kruunaa kokonaisuuden. Tarjoile pippuripihvi raikkaan papumixin kera.

18 Mar
7
porsaanfilee

Porsaanfilee on herkullinen juhlaruoka, joka nautitaan Maille kokojyväsinapista valmistetun kastikkeen kera. Porsaanfilee täytetään emmentaljuustosta ja hunajasinapista valmistettavalla seoksella.

18 Mar
6
Kanavartaat

Kananpoika ja Maille Dijon kokojyväsinappi sopivat yhteen täydellisesti. Kanavartaat pyöritellään sinappisessa marinadissa, jossa maistuu Maille kokojyväsinappi ja Maille hunajasinappi.