Etusivu Tarrat Flora Kokin salaisuus reseptit
4 Mar
7
kalkkuna

Sinapilla glaseerattu kalkkuna on herkullinen juhlaruoka vaikka joulupöytään! Kalkkuna saa mukavaa kirpeyttä glaseerauskastikkeen appelsiinista. Mieto sinapin maku ja jouluiset mausteet tasapainottavat kokonaisuuden.

28 Jou
6
pariloitu avokado

Pariloitu avokado on raikas alkuruoka, jossa on kiinnostavaa aasialaista makuvivahdetta. Pariloitu avokado täytetään raikkaalla itusalaatilla ja herkullinen kokonaisuus viimeistellään Hellmann’s chilimajoneesilla.

18 Jou
7
riisivanukas

Riisivanukas on joulun herkullisin jälkiruoka. Uuniomenalla maustetun riisipuuron joukkoon sekoitetaan Flora Vanillaa ja vanukas paahdetaan rapeapintaiseksi uunissa. Nauti riisivanukas hedelmäisen lisäkkeen kera. 

23 Mar
5
härkäpastrami

Härkäpastrami sandwich on herkullinen välipala, joka vie suuremmankin nälän. Liha marinoidaan aromikkaalla mausteseoksella ja annetaan maustua rauhassa jääkaapissa. Lihaan savustetaan houkutteleva savun aromi, joka täydentää lihan makua.

18 Mar
6
tiikeriravut

Tiikeriravut ovat erinomainen suolapala vaikka pikkujouluihin. Tiikeriravut maustetaan valkosipulilla ja tarjoillaan Maille Dijon sinapista valmistetun vinegretin ja linssisalaatin kera.

18 Mar
8
sinappisiika

Sinappisiika voidellaan perinteisellä Maille Dijon sinapilla ja tarjoillaan täyteläisen kastikkeen kera, jossa maistuu Maille Dijon kokojyväsinappi. Nauti sinappisiika ryöpättyjen retiisien, sokeriherneiden ja pinaatin kera.

18 Mar
7
paistettu maksa

Paistettu maksa maistuu herkulliselta Maille kokojyväsinapilla ryyditetyn perunasoseen kera.

18 Mar
6
kanafilee

Kananrinta on maistuva uunissa valmistettava arkiruoka. Maille hunajasinappi maustaa kanojen marinadin ja Maille dijonnaise tuo kuorrutteeseen täyteläistä makua.

18 Mar
9
pippuripihvi

Pippuripihvi on klassikkoruoka, joka toimii aina. Mausta pihvit Maille Dijon sinapilla ja mustapippurilla. Dijon kokojyväsinappi maustaa täyteläisen pippuri-konjakkikastikkeen, joka kruunaa kokonaisuuden. Tarjoile pippuripihvi raikkaan papumixin kera.

16 Mar
7
ceviche

Ceviche on raikas alkuruoka, joka valmistetaan raakakypsytetystä kalasta. Ceviche on hyvää sellaisenaan, mutta maistuu erinomaiselta rapeiden crostinien päällä.

6 Mar
7
bulgogi

Korealainen perinneruoka bulgogi on liharuoka, jossa liha paistetaan nopeasti pannulla. Maun salaisuus piilee marinadissa, jossa maistuu soija, seesami ja valkosipuli. Tarjoile bulgogi porkkanasuikaleiden kera. Katso myös video bulgogin valmistuksesta!

14 Lok
7
kukkakaalikeitto

Kukkakaalikeitto lämmittää mukavasti syysiltana. Aja kukkakaalikeitto sileäksi sauvasekoittimella ja valmista lisäkkeeksi haukikroketteja. Haukikroketit tuovat mukavaa rapeutta sileän kukkakaalikeiton viereen.

7 Lok
4
Yrttiset skottimunat

Yrttiset skottimunat valmistetaan käärimällä keitetyt kananmunat jauhelihalevyihin. Jauhelihataikina maustetaan yrteillä, savupaprikajauheella ja ranskalaisella sipulikeitolla. Nauti yrttiset skottimunat raikkaan salaatin kera.

28 Syy
6
tomaattirisotto

Tomaattirisotto valmistetaan rauhassa ajan kanssa. Tomaattirisoton maku tulee Knorr tomaattikeitosta ja itsetehdystä tomaatti-sipulisalsasta. Raasta parmesania tomaattirisoton päälle ja herkullinen makuelämys on valmis!

25 Syy
7
letut

Letut ovat viikonlopun ehdoton herkku. Paista letut pitsireunaisiksi Kokin salaisuus voi-kasviöljyseoksen avulla. Tarjoile letut marjojen, jäätelön sekä kinuskikastikkeen kera ja nauti!

25 Syy
5
kasviswokki

Kasviswokki syntyy rapeista kasviksista ja nuudeleista. Kokin salaisuus antaa kasviswokille makua ja raastettu inkivääri kruunaa kokonaisuuden. Lopuksi kasviswokki koristellaan pähkinöillä ja korianterilla.

25 Syy
5
paistettu siika

Siika on maukas kala, joka valmistuu nopeasti pannulla rasvassa paistaen. Nauti siika herkullisen kasvislisäkkeen kera. Raikas, lämmin kasvislisäke valmistetaan fenkolista, sokeriherneistä ja kukkakaalista.

14 Syy
5
kanawokki

Herkullinen kanawokki valmistetaan maissikanan rintafileistä ja rapeista kasviksista. Savoijinkaali, porkkana ja sipuli ovat loistavia wokkivihanneksia ne sopivat hyvin kanan viereen.

14 Syy
6
pyttipannu

Pyttipannu on helppo ja nopea arkiruoka tai sunnuntain maistuva suolapala. Pyttipannu saa makua kauden metsäsienistä sekä palvatusta possunkyljestä ja sen mehevöittää Flora Ruoka Pekoni & Sipuli. Pyttipannu koristellaan tuoreella persiljalla ja tarjoillaan tuoreen leivän kera. 

8 Syy
2
Kokin salaisuus

Pihvin paistaminen on taitolaji ja pienetkin nyanssit vaikuttavat onnistumiseen. Flora on kehittänyt loistavan uutuustuotteen onnistuneen pihvin paistoon. Ammattikokit suosittelevat öljyn ja voin yhdistämistä parhaan paistotuloksen aikaansaamiseksi.