Etusivu Tarrat Flora Kuohu reseptit
23 Jou
7
bratwurst

Bratwurst on herkullinen suolapala, joka on täydellinen makupari muhennosmaiselle savoijinkaalilisukkeelle. Bratwurst paistetaan nopeasti pannulla, kun dijon-kermassa haudutettu muhennos on valmis. Viimeistele annos Maille kokojyväsinapilla ja nauti!

9 Jou
10
churro

Churro on herkullinen munkki, joka on peräisin espanjasta. Churro uppopaistetaan kookosrasvassa ja kuorrutetaan kaneli-sokeriseoksella. Churrot tarjoillaan herkullisen suklaadipin kera. Churro-istunto tarjoaa hauskan yhteisöllisen jälkiruokahetken joulunpyhiin.

18 Mar
6
skonssit

Skonssit ovat pieniä leipäsiä, jotka täytetään valkosipuli-tuorejuustolla. Skonssit saavat makua taikinaan lisättävästä Maille Dijon kokojyväsinapista.

18 Mar
9
pippuripihvi

Pippuripihvi on klassikkoruoka, joka toimii aina. Mausta pihvit Maille Dijon sinapilla ja mustapippurilla. Dijon kokojyväsinappi maustaa täyteläisen pippuri-konjakkikastikkeen, joka kruunaa kokonaisuuden. Tarjoile pippuripihvi raikkaan papumixin kera.

4 Mar
7
savusiika-quiche

Savusiika-quiche on maukas suolainen piirakka, jossa maistuu tulinen Turun Sinappi. Savusiika-quiche toimii herkullisena illanistujaisten tarjottavana.

4 Mar
5
lihapulla

Paneroidut lihapullat ovat herkullisia suolapaloja, jotka tarjoillaan cocktailtikussa. Turun Sinappi ja valkosipuli tuovat lihapullataikinaan makua. Lihapullat tarjoillaan etikoitujen kurkkujen kera.

16 Syy
9
macaron

Macaron on Ranskalainen makea leivos, joka valmistetaan marenkimassasta. Macaron-pikkuleivoksen voi täyttää oman maun mukaan, tässä reseptissä herkutellaan vadelmaisella suklaatäytteellä. Nauti kauniit macaronit tuoreiden vadelmien kera.

2 Kes
5
Pannukakut ja kokispehmis

Pannukakut ovat erinomainen vaihtoehto niin aamupalalle, ruokaisalle brunssille kuin jälkiruoaksikin. Pannukakut saavat täyteläisen maun Flora Kuohusta ja kivennäisvedestä. Tarjoile pannukakut raikkaan kokispehmiksen kera.

28 Toukokuu
8
grillattua ananasta rommirusinamoussella

Grillissä voi valmistaa hyvin myös herkullisia jälkiruokia. Kokeile vaikka grillattuja ananaksia, joiden marinointiliemessä maistuvat muscovadosokeri, tähtianis, vanilja ja kaneli. Ananakset tarjoillaan herkullisen rommirusinamoussen kera.

21 Toukokuu
7
minttu-suklaaleivokset

Herkulliset minttu-suklaaleivokset ovat pieniä suupaloja, jotka on helppo syödä sormin. Sen takia ne sopivat erinomaisesti vaikka juhlien buffetpöytään. Leivosten täytteessä maistuu raikas tuore minttu, Créme Bonjour maustamaton tuorejuusto ja Flora Kuohu.

6 Toukokuu
7
whoopies

Whoopiesit ovat täytettyjä leivonnaisia, joiden alkuperä on Amerikassa. Tämä leivoksen ja pikkuleivän välimuoto sulaa suussa, ja täytteiden makua voi vaihdella omien mieltymysten mukaan.

26 Maa
12
Mämmiä kolmella tavalla

Mämmi on pääsiäisen perinneherkku. Se maistuu mainiolta Flora Kuohun kera, mutta kokeile myös mämmistä tehtyä suklaamoussea ja mämmi-kauracocktailia.

28 Tam
3
Tähtianis Crème brûlée

Perinteinen ranskalainen jälkiruoka Crème brûlée saa makua tähtianiksesta. Vanukas tarjoillaan Flora Vispin ja suklaisen O´hoj kastikkeen kera.

8 Jou
5
Filo-nyytit makealla täytteellä

Joulun odotuksen tunnelmaan sopivat kepeät leivonnaiset.

15 Lok
5
Teellä maustettu pannacotta

Teellä maustetun pannacotan maku muuttuu teemakua vaihtamalla!

1 Lok
6
Skonssit

Englantilaiset teeleivät eli skonssit ovat klassisia tarjottavia. Ne sopivat niin brunssipöytään, välipalaksi kuin juhlien buffetpöytäänkin. Lisäksi suussa sulavat skonssit maistuvat makeina ja suolaisina!

13 Elo
3
Haukimureketta salaattipedillä

Hauki on pian todellinen arvokala, aina luomua ja vähärasvaista terveellistä ruokaa.

10 Hei
7
Raparperi-toscakakku

Raparperi on Suomen aliarvostetuin raaka-aine, halpa ja muuntautumiskykyinen, tee loppusadosta hilloa tai mehua.

30 Kes
6
Suklaa-glögikakku (K)

Täyteläisellä suklaalla kuorrutettu kakku saa makua jouluisesta glögistä!

30 Kes
4
Helpot mokkapalat (K)

Mokkapalat ovat kahvipöydän ja lastenjuhlien herkullinen kestosuosikki!

20 Maa
2
Virvon varvon – Nämä herkut ilahduttavat virpojaa

Pääsiäisen pikkuvirpojat palkitaan itse tehdyillä makeisilla.

 

riisisuklaa

6:lle

Helppo

15 minRiisisuklaa

90-luvulta tuttu riisisuklaa sopii myös kookosallergikoille, sillä Ideakeittiön ohjeessa käytetään kookosrasvan sijaan Flora Kulta juoksevaa.

Raaka-aineet:

6 Hel
3
Laskiaisena herkutellaan blineillä ja rokalla

Aikoinaan laskiaisesta alkoi pääsiäiseen kestävä paasto. Ideakeittiö kokosi laskiaisriehan maittavimmat ruokaohjeet, jotka sopivat niin keventäjälle kuin kulinaristillekin.

Venäjällä ja muissa ortodoksisissa maissa laskiainen on yksi vuoden suurimmista ruokajuhlista. Silloin pöytään katetaan kasoittain voisulalla valeltuja blinejä. Lisukkeina tarjoillaan sipulisilppua, mätiä sekä hapankermaa tai smetanaa. Myös sienisalaatti ja silli maistuvat tuhtien blinien seurana.

30 Tam
4
Pakkaspäivien parhaat eväät

Hiihtoretkelle termariin pakataan ruohosipulilla ryyditettyä rokkaa. Talvipäivän päätteeksi maistuu chili-suklaakaakao vaahtokarkeilla.