X
EtusivuTarratfond du chef reseptit
26 Toukokuu
17
sinappiset savulohikääröt

Nämä sinappiset savulohikääröt valmistuvat nopeasti grillissä. Valmistamiseen hyödynnetään kauden parhaita raaka-aineita: varhaisperunaa, kevätsipulia ja tilliä. Savulohi saa sopivasti potkua Turun Sinapista.

11 Maa
29
krookus

… ja huimasti etuajassa tänä vuonna! Crème Bonjourin keittiöhenkilökunta bongasi viime viikolla nämä ylläolevat krookuksenvarret työmatkallaan. Ymmärrän, että monille aikainen kevään saapuminen on hirmuinen pettymys: vielä kun pitäisi päästä hiihtämään ja luistelemaankin!

21 Tam
21
Tilli & Sitruuna lohikeitto kattilassa

Ruokaisa lohikeitto on talvipäivän ehdoton ykkösherkku. Kokeile keiton sekaan vaikka uutta Flora Ruoka Tilli & Sitruunaa. Viimeistele annos tuoreella silputulla tillillä.

21 Tam
10
Maustekermalla maustettu makaronilaatikko

Perinteinen makaronilaatikko saa täyteläisen maun, kun sekaan laittaa uutta Flora Ruoka Pekoni & Sipulia.