Etusivu Tarrat Hellmann's reseptit
12 Toukokuu
5
gazpacho ja basilikamajoneesi

Gazpacho on espanjalainen kylmä tomaattikeitto, jonka juuret ovat Andalusiassa. Keiton raikas ja täyteläinen tuoksu tulee tuoreista tomaateista, kurkusta, paprikasta sekä shalotti- ja valkosipulista. Tässä reseptissä mukaan on soseutettu myös mansikoita.

28 Huh
7
leipätikut

Leipätikut ovat erinomainen lisä vappubrunssille tai -piknikille. Dippaa tikkuja valkosipulimajoneesiin, jonka pohjana on käytetty Hellmann's Real majoneesia.

16 Maa
9
Richard McCormick

Helsingissä vihmoi kylmää sadetta, mutta Sörnäisissä Teurastamolla sijaitsevalla Flavour Studiolla oli tunnelma mitä lämpimin. Olin saanut kutsun mukaan rennolla meiningillä pidettävään Richard McCormickin kokkikouluun, jonka järjesti Hellmann´s - maailman kuuluisin majoneesi!

20 Maa
1
STREAT HELSINKI tarjoilee viikonloppuna elämyksiä kaikille aisteille

Richard McCormick’s Cateringin keittiössä Helsingin Merimiehenkadulla käy aikamoinen suihke.

Kiireinen kokkijoukko valmistelee täällä viikonlopun katuruokafestareita. Pöydillä on jättimäisiä laareja kaalia, artisokkaa, juustoja ja yrttejä. Uusia laatikollisia raaka-aineita ajetaan pihaan jatkuvalla syötöllä.

- Kylmiössä on lampaanpäitä, haluatko nähdä?, Richard kysyy nauraen.

 

KATURUOKAVALLANKUMOUS