Etusivu Tarrat hunaja reseptit
21 Hei
2
Tapas ja Sapas

Sormisyötävät toimii aina, eiliset leivät käyttöön ja luovuus valloilleen.

26 Jou
6
pizza bearnaise

Pizza bearnaise on suolapala, jossa raikkaus ja täyteläisyys kohtaavat. Pohjan päälle levitetään tomaattikastikkeen sijaan Knorr Béarnaisekastiketta ja päälle kootaan raikas salaatti.

2 Jou
9
glögi

Mikä onkaan parempi tapa päästä joulutunnelmaan kuin lämmin glögi? Glögi voi olla myös vaaleaa, kuten tässä jouluglögissä, jossa maistuu omena, vanilja ja kaneli. Juoman päälle valutetaan pehmeä Flora Vanilla huntu.

18 Mar
6
Kanavartaat

Kananpoika ja Maille Dijon kokojyväsinappi sopivat yhteen täydellisesti. Kanavartaat pyöritellään sinappisessa marinadissa, jossa maistuu Maille kokojyväsinappi ja Maille hunajasinappi.

7 Lok
13
maa-artisokka

Kynttilät, villasukat ja sosekeitot, siinä varmoja syksyn merkkejä! Viimeistään siinä vaiheessa tiedät syksyn saapuneen, kun kaipaat näitä lämmittämään iltojasi. Sosekeittoja on mukava tehdä, makuvariaatiot ovat niin moninaiset!

27 Hei
11
coleslaw

Coleslaw on täydellinen lisuke grilliruoille. Makua raikkaalle kaalille ja omenalle antaa Crème Bonjour Cuisine Valkosipuli ja yrtit. Coleslaw maistuu myös sellaisenaan vaikka kevyenä lounaana.

23 Kes
7
grillattu kanasalaatti

Grillattu kanasalaatti on nopea ja helppo kesäherkku. Se valmistuu kätevästi grillissä ja makua antaa parmesanjuusto. Viimeistele salaatti Créme Bonjour Valkosipuli tuorejuustosta ja Hellmann's Hunaja-sinappi salaattikastikkeesta sekoitetulla seoksella.

14 Mar
4
marjaisa tiramisu

Tiramisu jossa kaakao korvataan raikkailla marjoilla.

14 Mar
Sinappinen lohisalaatti

Kevyt lohisalaatti keitetyllä lohella. 

14 Mar
8
Rapukakut makealla sinappikastikkeella

Herkulliset Englantilaistyyliset rapukakut sinappidipillä.

30 Lok
3
Lampaanliha
Lampaanlihan maustamista ja valmistamista mietitään usein pitkään ja hartaasti. Osa pelkää maistavansa villasukan ja toinen puoli tuskailee erilaisten ruhon osien kanssa. Mistä ja miten valmistetaan?
14 Lok
8
Hiivataikina
Leipominen on hauska ja kannattava harrastus. Taikinaan voi upottaa arjen paineet ja samalla voi ilahduttaa läheisiään. Vasta paistettujen leivonnaisten tuoksu luo lämpimiä muistoja ja kotiin mukavan tunnelman.
 
29 Syy
3
Lammaspata aprikoosilla

Aprikoosilla ja hunajalla makeutettu lammaspata saa itämaisen vivahteen inkivääristä ja korianterista!

30 Kes
3
Kaurasämpylät

Sämpylätaikinaan voi lisätä esimerkiksi siemeniä, pähkinöitä tai rusinoita!

30 Kes
2
Marinoitu pastasalaatti

Marinoidussa pastasalaatissa maistuvat kinkku ja valkosipuli!

30 Kes
6
Savoijinkääryleet

Savoijinkääryleet kätkevät sisäänsä kasviksia, sieniä ja tuorejuustoa!

30 Kes
Sinappinen uunilohi

Valmista sinappinen uunilohi helposti ja vaivattomasti Crème Bonjour Cuisinen avulla. Uunilohen paistoaika on noin 30 minuuttia. Resepti sisältää kuusi annosta ja ne valmistuvat noin tunnissa.

30 Kes
2
Yrttilohi

Yrttilohessa maistuu basilika ja persilja!

30 Kes
3
Höyrytetyt pesto-kuharullat (G)

Höyrytetyt pesto-kuharullat ovat herkullista ja kevyttä syötävää!

21 Hel
3
Blinit, ihanat pikku auringot

Tampereen teknillisessä yliopistossa opiskelijapalvelujen suunnittelijana toimiva Ira Vihreälehto tekee blinejä vähintään viidesti vuodessa, joskus useamminkin. Blinit ovat hänelle intohimo ja superherkku. Niin kuin monilla blinien ystävistä, myös Iralla on tarkka näkemyksensä siitä, millainen on juuri se oikea blini. Tässä tamperelaiskeittiössä herkut syntyvät tattari- ja vehnäjauhon yhdistelmästä ilman joskus taikinassa käytettävää olutta,  ja ne paistetaan ohuiksi.

9 Syy
2
Suolat ja sokerit suurennuslasin alla – mitä kaikkea kaupan hyllyltä löytyy?

Suoloissa ja sokereissa on eroja.

Kauppojen hyllyiltä löytyy yhä enemmän vaihtoehtoja perinteiselle valkoiselle sokerille ja ruokasuolalle. Kuluttaja voikin hämmentyä suolojen ja sokerien nimi- ja väriviidakossa, sillä tarjolla on kaikkea aina pinkistä ruususuolasta tummaan intiaanisokeriin. Mitä eroa eri suoloilla ja sokereilla oikeastaan on?

7 Elo
3
Herkkumatkalla Suomessa: Täältä löydät konvehteja, makeisia ja suukkoja

Ideakeittiön uudessa juttusarjassa perehdytään ruokamatkailuun Suomessa. Tällä kertaa tutustutaan suomalaisiin makeistehtaisiin ja -myymälöihin.

Suomi on pullollaan herkullisia ruokamatkakohteita ja nälkää voi taltuttaa vaikka panimoravintoloissa, maaseutupuodeissa, ruokafestivaaleilla tai kyläkaupoissa. Vatsassa on kuitenkin aina tilaa myös kunnon jälkiruoalle, joten suolaisten antimien jälkeen on löydettävä jotakin makeaa.  Ideakeittiössä selvitettiin, mistä löytyvät Suomen parhaat tehtaanmyymälät ja putiikit makean ystäville.

13 Maa
5
Kiristääkö ja kutittaako? Kuori kahvilla, helli hunajalla ja kirkasta kurkulla!

Ruokakaappia raottamalla löydät ainekset kotoisaan kauneudenhoitoon.

 

18 Hel
2
Cajun-ruoassa maistuu rakkaus

Ronskisti maustettu cajun-ruoka tunnetaan jambalayastaan ja gumboistaan, mutta tärkein raaka-aine on rakkaus.


12 Jou
4
Nyyttikestit, sushia tai pizzatalkoot? Uusia ideoita jouluperinteisiin

Jos perinteiset jouluruoat kyllästyttävät, kokeile rohkeasti uutta. Tarjoa rosolli lämpimänä, raasta lanttulaatikkoon inkivääriä ja vaihda sekahedelmäsoppa tähtianiksella maustettuun mustikkakeittoon.

– Laatu korvaa määrän myös joulupöydässä, painottaa helsinkiläisen design-hotelli Klaus K:n Ilmatar-ravintolan keittiömestari Filip Forsberg.