Etusivu Tarrat kaali reseptit
23 Jou
7
bratwurst

Bratwurst on herkullinen suolapala, joka on täydellinen makupari muhennosmaiselle savoijinkaalilisukkeelle. Bratwurst paistetaan nopeasti pannulla, kun dijon-kermassa haudutettu muhennos on valmis. Viimeistele annos Maille kokojyväsinapilla ja nauti!

23 Mar
5
härkäpastrami

Härkäpastrami sandwich on herkullinen välipala, joka vie suuremmankin nälän. Liha marinoidaan aromikkaalla mausteseoksella ja annetaan maustua rauhassa jääkaapissa. Lihaan savustetaan houkutteleva savun aromi, joka täydentää lihan makua.

29 Lok
8
paistinpannu

Ruoanvalmistusastiat ovat vuosien saatossa muuttuneet paljon. Aikaisemmin ruokaa kypsennettiin nuotiolla valurauta-astioissa, mutta nykyään vaihtoehtomateriaaleja ja -pinnoituksia löytyy lukuisia. Onko astioilla vaikutusta ruoan makuun?

16 Lok
8
kaali

Kaali is back! Kaalikääryleillä on ollut hieman tylsä maine arkiruokana, mutta herkkukääryleiden suosio on kasvussa. Lehtikaalisensaation myötä muutkin kaalit nostavat statustaan vihanneshyllyssä. Kaalikääryleet on vaivaton arkiruoka, joka on helppo valmistaa muutaman kätevän vinkin avulla.

30 Syy
9
kaalikääryleet

Kaalikääryleet on maistuva arkiruoka, joka nautitaan herkullisen puolukkasurvoksen kera. Kaalikääryleet pysyvät hyvin koossa, kun ne rullataan tiukasti ja laitetaan uunivuokaan saumakohta alaspäin.

27 Hei
11
coleslaw

Coleslaw on täydellinen lisuke grilliruoille. Makua raikkaalle kaalille ja omenalle antaa Crème Bonjour Cuisine Valkosipuli ja yrtit. Coleslaw maistuu myös sellaisenaan vaikka kevyenä lounaana.

9 Kes
3
juhannus

Juhannuksena viimeistään on aikaa kaivella grillit varaston nurkista ja kokoontua ystävien kanssa viettämään yötöntä yötä ihanien grillistä nousevien tuoksujen ympärille. Grilli on myös oiva lämmönlähde jos juhannuksena eivät nuo lämpöasteet tuosta nouse!

16 Maa
9
Richard McCormick

Helsingissä vihmoi kylmää sadetta, mutta Sörnäisissä Teurastamolla sijaitsevalla Flavour Studiolla oli tunnelma mitä lämpimin. Olin saanut kutsun mukaan rennolla meiningillä pidettävään Richard McCormickin kokkikouluun, jonka järjesti Hellmann´s - maailman kuuluisin majoneesi!

22 Lok
3
Kiinalainen ankka-kaalikeitto

Kiinalainen ankka-kaalikeitto lämmittää mausteisuudellaan!

25 Syy
3
kaalilaatikko

Imettävät äidit tietävät, että kaalinlehdet taipuvat kaalikääryleiden lisäksi maidonnoususta kipeytyneen rinnan ympärille. Lisäksi tutkimukset paljastavat kaalien muita hyviä terveysvaikutuksia ja perustelevat kaalikasvien hyödyntämistä funktionaalisten elintarvikkeiden valmistusaineina.

17 Syy
7
Nyhtönautaburger ja coleslaw

Tämä herkullinen nyhtönautaleipä vie suurimmankin nälän mennessään!

15 Syy
5
Perinteinen kaalilaatikko

Perinteinen kaalilaatikko kuuluu syksyn herkkuihin! Perinteiseen kaalilaatikkoon saat helposti makua Knorr Fond "du Chef" lihafondin avulla. Resepti sisältää noin neljä annosta.

30 Kes
2
Kaalipata

Kaalipadassa maistuu myös täysjyväohra!

30 Kes
4
Kaalilaatikko

Kaalilaatikko on syksyn ja talven herkullinen uuniruoka. Kaalilaatikkoon saat makua Knorr Fond "du Chef" annosfondin avulla. Tarjoa valmis kaalilaatikko puolukkahillon tai -survoksen kanssa.

30 Kes
4
Borssikeitto

Punainen borssikeitto on ilo silmälle ja maistuu herkullisille juureksille!

20 Tam
1
Rento äiti luovii ruokapuuhissa

Huippusuositun Project Mama -blogin Katja Lahden, 40, perheessä eletään kahden kiireisen työssäkäyvän vanhemman ja kahden päiväkotilapsen arkista mutapainia. Katja istui hetkeksi alas kertomaan äitiyden myötä ristiriitaiseksi äityneestä suhteestaan ruuanlaittoon.

4 Jou
3
Kuplivaa juhlatunnelmaa: Järjestä itsenäisyyspäivän illanvietto kotona

Itsenäinen Suomi ansaitsee juhlapäivänsä – järjestä kotona juhlallinen itsenäisyyspäivän illanvietto hyvien ystävien tai perheen seurassa.

Suomen Itsenäisyyspäivän juhlintaan kuuluu monenlaisia perinteitä aina liputuksesta itsenäisyyspäivän kynttilöihin ja Linnan juhliin. Tänä vuonna itsenäinen Suomi juhlii jo 96-vuotista taivaltaan. Mitä jos järjestäisit juhlan kunniaksi ystävien tai perheen kesken itsenäisyyspäivän illanvieton kotona?

13 Toukokuu
3
Kesällä ei kuluteta aikaa keittiössä

Ideakokki Lauri Skyttä tarttui seuraavaan haasteeseensa. Raaka-aineiksi valikoituivat avokado, mandariini, päärynä, naudanliha ja pekoni. Tällä kertaa miehen ei tarvinnut menettää yöuniaan haasteen takia.

Raaka-aineita Ideakokin annosta varten

5 Jou
4
Suolakurkkuja ja silavaa – Myytinmurtajat valottavat venäläisiä ruokaperinteitä

Naapurimaallamme Venäjällä on rikas ruokakulttuuri, josta suomalaisilla on sitkeitä harhaluuloja. On aika  murtaa pinttyneet myytit!

Venäläinen ruokakulttuuri tuo monelle mieleen lähinnä smetanalla ryyditetyn Borsts-keiton. Keittoja naapurimaassamme syödäänkin  paljon, mutta kuuluisa Borsts on lainattu Ukrainasta. Toisin kuin luullaan, myöskään hapankaali ei ole venäläinen keksintö.