Etusivu Tarrat lammas reseptit
30 Lok
3
Lampaanliha
Lampaanlihan maustamista ja valmistamista mietitään usein pitkään ja hartaasti. Osa pelkää maistavansa villasukan ja toinen puoli tuskailee erilaisten ruhon osien kanssa. Mistä ja miten valmistetaan?
29 Syy
3
Lammaspata aprikoosilla

Aprikoosilla ja hunajalla makeutettu lammaspata saa itämaisen vivahteen inkivääristä ja korianterista!

16 Hei
3
Libanonissa herkutellaan vuohenpäillä ja merikäärmeillä

Vuohenpäät ja merisiilit ovat herkkuruokaa Libanonissa. Arkisin syödään maukasta ja simppeliä kotiruokaa – usein oman pihamaan antimista.

Monenlaiset merenelävät kuuluvat libanonilaiseen ruokakulttuuriin, vaikka liharuokia syödäänkin paljon. Yksi merenrannalla kasvaneen Joseph Youssefin suosikeista on mustekala, jota saalistetaan loppukesästä ilmojen jo viilennyttyä.