Etusivu Tarrat lihapullat reseptit
3 Syy
3
Tuliset lihapullat

Chilillä maustetut lihapullat tuovat tulisen tuulahduksen ruokapöytään.

30 Kes
Feta-lihapullat - kreikkalaiset lihapullat

Mausta feta-lihapullat raikkaalla basilikalla ja suolaisen ihanalla fetajuustolla! Knorr sipulikeitolla saat helposti makua ja koostumusta lihapulliin. Kreikkalaiset lihapullat valmistuvat alle tunnissa ja reseptillä valmistat kuusi annosta lihapullia.

30 Kes
Lihapullat

Herkulliset lihapullat saavat makua paistetusta sipulista ja tuorejuustosta!

30 Kes
4
Isoäidin lihapullat

Valmista perinteiset isoäidin lihapullat Knorr Fond "du Chef" annosfondin avulla. Isoäidin lihapullat tomaatti-sipulikastikkeessa maistuvat sekä perunan että pastan kanssa. Reseptin avulla valmistat neljä annosta alle tunnissa!

30 Kes
Lihapullat kermakastikkeessa ja muusia

Valmista maukkaat lihapullat kermakastikkeessa helposti! Valmiiden HK-lihapullien ja Knorr valmiskastikkeen avulla valmistusaika on vain alle 30 minuuttia. Reseptillä valmistat noin neljä annosta.

30 Kes
3
Omenaiset lihapullat

Raastettu omena raikastaa ja mehevöittää perinteisen lihapullamassan!

30 Kes
1
Sipuliset lihapullat

Lihapulliin saa helposti makua käyttämällä massaan sipulikeittoaineksia!

30 Syy
2
Täydelliset lihapullat, tomaattikastiketta ja spagettia

Top Chef -kilpailusta tuttu, Suomen keittiömestarit ry:n puheenjohtaja Ulla Liukkonen paljastaa niksit täydellisiin lihapulliin. Lihapullissa pitää olla makua, mutta myös lihan ominainen maku täytyy säilyttää. Kaiken a ja o on hyvät ja puhtaat raaka-aineet.

23 Syy
3
Retroruoka on tullut jäädäkseen – näin valmistat edullisia ja herkullisia klassikkoruokia

Paistettuja silakoita, silliä, lihapullia, lohikeittoa, tillilihaa ja läskisoosia – kotitalouksissa ja ravintoloissa etsitään yhä enemmän puhtaita makuja ja kokataan trendikästä retroruokaa.