Etusivu Tarrat lime reseptit
12 Tam
5
Knorr Thaikeitto ravuilla ja korianterilla

Ideakeittiön tarjoiluehdotus viileästä myytävälle Knorr Thaikeitolle.

21 Hei
2
Tapas ja Sapas

Sormisyötävät toimii aina, eiliset leivät käyttöön ja luovuus valloilleen.

4 Mar
7
graavilohi

Graavilohi on joulupöydän maistuva alkuruoka. Graavilohi maustetaan limellä ja tarjoillaan makean sinappikastikkeen ja kurkku-itusalaatin kera.

9 Hei
8
jäätee

Kuumina kesäpäivinä kannattaa pitää huolta riittävästä nestetankkauksesta. Raikkaat boolit, kylmät jääteet, espanjalaiseen tapaan tehdyt sangriat ja pehmeät smoothiet sopivat niin arkeen kuin juhlaankin.

18 Jou
4
Joulu Lapista Karibialle

Tavoite valmistaa jouluinen annos banaanista, suklaakonvehdista, kylmäsavulohesta, limestä ja porosta oli todellinen haaste.

10 Mar
8
Knorr uutuuskeitot
Kauppojen kylmähyllyille saapuneet uudet Knorr keitot ovat helppoja ja nopeita herkkuja. Matka purkista pöytään kestää vain muutaman minuutin - lopputuloksena on parhaista raaka-aineista tehty ruokaisa ateria.
 
17 Hei
2
Kuohuviini sangria

Baarimestari Sakari Mäkinen antaa ohjeet raikkaan kuohuviini sangrian valmistukseen.

30 Kes
2
Cupcaket

Kuppikakkuja voi maustaa ja koristella usealla eri tavalla!

6 Kes
1
Street food -haastekisa Ideakeittiöllä tarjoili herkullisia annoksia

Torstai-ilta Ideakeittiöllä oli täynnä uusien makuelämysten metsästystä. Aktiivisista lukijoista kootun Ideakokkiryhmän tehtävänä oli tällä kertaa valmistaa innovatiivinen, helposti seisten syötävä ja maukas katuruoka -annos.

Raaka-aineita notkuvalla pöydällä oli tarjolla eriliaisia täyslihoja ja maukkaita makkaroita, tofua, erilaisia sieniä, tuoreita yrttejä, maukkaita juustoja, kasviksia ja hedelmiä. Lisukeosastolta löytyi laaja valikoima Créme Bonjour tuorejuustoja, Hellmann’s majoneesia ja muuta tarkoitukseen sopivaa.

11 Jou
4
Nopeasti makeaa – Ideakokki loihti suussa sulavan jälkiruoan

Ideakokin vuoden viimeisen haasteen raaka-aineiksi valikoitui hedelmiä ja jouluisia herkkuja.

Viime kerralla ideakokki valmisti raaka-aineista alkuruoka-annoksen, joten tällä kertaa oli nopean ja makean jälkiruoan vuoro. Haasteellisen reseptistä teki kylmän ja kuuman komponentin yhdistelmä.

18 Maa
4
Neonvärit ja hempeät pastellit loistavat kevätkattauksessa

Kevät näkyy kattauksessa hempeiden pastellisävyjen ohella tyylikkäänä turkoosina sekä räikeinä neonväreinä.

– Hempeät pastellisävyt ovat kevätkattauksessa pop. Muodissa ovat myös neonvärit, kuten pinkki, keltainen ja vihreä, valottaa Vinkel Homesin Carina Forsell.Neonvärejä kevätkattauksessa

30 Hei
5
Henri Alénin vinkit luksuspiknille

Ystävien kanssa piknikin järjestäminen on hyvä tapa viettää kesäpäivää. Kun jakaa porukalla ruokavastuun, ei tarvitse yksin hikoilla hellan ääressä.

Kokki Henri Alén vinkkaa, että kuumana päivänä kannattaa valita piknikeväiksi ruokia, jotka kestävät hieman lämpöä. Esimerkiksi maitotuotteet, majoneesit sekä liivatetta sisältävät ruoat kannattaa jättää suosiolla jääkaappiin. Vaihtoehtoisesti voi ottaa mukaan pienen kylmälaukun, jossa myös juomat pysyvät viileinä.