Etusivu Tarrat Lipton reseptit
2 Jou
9
glögi

Mikä onkaan parempi tapa päästä joulutunnelmaan kuin lämmin glögi? Glögi voi olla myös vaaleaa, kuten tässä jouluglögissä, jossa maistuu omena, vanilja ja kaneli. Juoman päälle valutetaan pehmeä Flora Vanilla huntu.

2 Jou
10
glögi

Glögin ei tarvitse olla aina punaista ja lattea voi valmistaa ilman kahviakin. Nyt on aika nauttia lämpimistä ja mausteisista joulujuomista.

19 Mar
11
päärynä

Päärynät kypsennetään pehmeäksi teellä, vaniljalla ja kanelilla maustetussa liemessä. Liemestä valmistetaan herkullinen siirappi, joka tuo mukavaa makeutta annokseen.

9 Lok
5
savustettu kana

Savustettu kananrinta saa makua mustasta teestä. Savustettu kana valmistetaan wokkipannussa foliossa ja paistetaan lopuksi pannulla kypsäksi. Savustettu kana maistuu herkulliselta raikkaan salaatin kera.

3 Elo
5
granita

Sisilialainen hileinen herkku granita on raikas kesäpäivän viilentäjä. Sitruunainen granita saa mintun makua Lipton Intense Mint- teestä. Tarjoile granita pehmeän sitruunacurdin kanssa ja koristele annos mintun lehdillä.

17 Hei
10
Teetehtävän voittajakuva on kesäisen raikas

Säistä huolimatta ”Janojuomaa helteeseen” –tehtävään osallistui paljon virkistäviä reseptejä janon sammuttamiseen. Haastoimme käyttäjät jakamaan kesäisen raikkaita juomareseptejä, joiden valmistamisessa on käytetty Lipton-teetä.

9 Hei
8
jäätee

Kuumina kesäpäivinä kannattaa pitää huolta riittävästä nestetankkauksesta. Raikkaat boolit, kylmät jääteet, espanjalaiseen tapaan tehdyt sangriat ja pehmeät smoothiet sopivat niin arkeen kuin juhlaankin.

20 Lok
5
Vaahtokarkit

Suussasulavat vaahtokarkit voi maustaa herkullisella teellä ja viimeistellä kuoruttamalla makunsa mukaan!

16 Lok
6
tee

Tee on yksi maailman suosituimmista juomista, mutta sen makua voi hyödyntää myös erilaisissa jälkiruoissa. Tee sopii hyvin vaikka pannacotan tai kakun sekaan makua antamaan.

 

15 Lok
5
Teellä maustettu pannacotta

Teellä maustetun pannacotan maku muuttuu teemakua vaihtamalla!

17 Hei
2
Kuohuviini sangria

Baarimestari Sakari Mäkinen antaa ohjeet raikkaan kuohuviini sangrian valmistukseen.

17 Hei
1
Punaviini sangria

Baarimestari Sakari Mäkinen tekee versionsa punaviini sangriasta.

30 Kes
3
Mustaherukkasmoothie (G)

Raikas mustaherukkasmoothie maistuu esimerkiksi aamupalana, välipalana tai jälkiruokana!

30 Kes
1
Chai Latte (G)

Teen ystävien oma Latte!

19 Toukokuu
2
Kesän raikkaimmat juomat syntyvät teestä

Huh hellettä! Aurinko on viime päivinä tarjoillut ihanaa esimakua tulevan kesän riemuista. Ota haltuun nämä raikkaat kesäjuomat puutarhajuhlien ja illanistujaisten iloksi.

Aromikas tee toimiii maistuvana pohjana, ja täytteillä voi tietysti leikitellä oman maun mukaan. Makean ja kirpeän sopivan piristävään yhdistelmään soveltuvat mainiosti sitrukset ja ihanat, maukkaat marjat.

11 Syy
2
Pensaasta teen ystävän kuppiin: Näin valmistuu täydellinen tee

Teetä juodaan maailmassa miljardeja kuppeja päivässä, mutta millainen tämän luonnollisen ja tutkitusti terveellisen juoman valmistusprosessi oikeastaan on?

Vaikka suomalaiset ovat perinteisesti kahvikansaa, on teen juonti ja sen arvostus lisääntynyt viime vuosina huomattavasti. Erilaiset teelajikkeet ovat löytäneet tiensä marketien hyllyille ja kovimpien teehifistelijöiden iloksi on pystytetty myös alan erikoisliikkeitä.

7 Maa
4
Reilua kauppaa vai luomua? Näin selviät merkkiviidakosta!

Mistä tunnistaa luomu- tai ympäristöystävällisen tuotteen? Ideakeittiö listasi yleisimmät tuotepakkauksista löytyvät merkit ja kertoo mitä ne tarkoittavat.