Etusivu Tarrat mango reseptit
9 Hei
8
jäätee

Kuumina kesäpäivinä kannattaa pitää huolta riittävästä nestetankkauksesta. Raikkaat boolit, kylmät jääteet, espanjalaiseen tapaan tehdyt sangriat ja pehmeät smoothiet sopivat niin arkeen kuin juhlaankin.

15 Kes
8
juhannuskokko

Keskikesän kohokohta juhannus on monille rentoutumisen ja herkuttelun juhla. Pöytään katetaan helppoja kesäherkkuja, jotka valmistetaan kauden parhaista raaka-aineista.

10 Huh
13
uutuusjäätelöt

Kauppojen kylmäaltaisiin ilmestyneet uutuusjäätelöt ovat varma merkki tulevasta kesästä. Uutuuksissa maistuvat niin Suomen suven raikkaimmat maut kuin tropiikin jännittävät vivahteet, täyteläisiä suklaita unohtamatta.

30 Kes
Barbequemarinadi (G)

Herkullinen barbequemarinadi maustaa ja mehevöittää!

8 Hei
2
Ramadan – paaston jälkeen on juhlan aika

Islaminuskoinen Abdirahim muistaa ensimmäisen ramadanin, eli paastokuukautensa kuin eilisen päivän. Hän suosittelee paaston kokeilemista myös muille kuin muslimeille – kahdestakin syystä.

Abdirahim Hussein muutti Suomeen Somaliasta 19 vuotta sitten. Suurelle yleisölle Abdirahim on tullut tutuksi radio-ohjelmastaan, jota hän juontaa yhdessä stand up -koomikko Ali Jahangirin kanssa.

3 Huh
1
”Kenguru ja lakritsajuuri ne yhteen sopii”

Ideakeittiön Facebook-sivulla on kuukauden ajan ollut käynnissä kilpailu, jossa ryhmän jäsenet pääsevät toteuttamaan luovuuttaan. Ajatuksena on valita kymmenien ruoka-aineiden joukosta viisi ainesosaa, joita Ideakokki käyttää ateriassaan.

 

Ensimmäiseen haasteeseen tarttui Ideakeittiön oma kokki Lauri Skyttä. Raaka-aineiksi valikoituivat kenguru, mango, kirsikka, kastanja ja lakritsijuuri.