X
EtusivuTarratpekoni reseptit
15 Tam
13
Kinkkukiusaus maustetulla kermalla

Täyteläinen kinkkukiusaus valmistuu alle tunnissa. Kiusaus saa makua Flora Ruoka Pekoni & Sipulista.

7 Toukokuu
22
kana-pekonipiirakka

Tämä suolainen piirakka sopii erinomaisesti niin arkeen kuin juhlaankin. Kana-pekonipiirakassa maistuvat kesäkurpitsa ja valkosipuli, täytteeseen makua tuovat Flora Kuohu ja Créme Bonjour Cuisine Chili & Paprika.

23 Huh
13
Eggs Benedict

Klassinen Eggs Benedict on erinomainen lisä vaikka vapun brunssipöytään. Rapeaksi paistettu pekoni ja Knorrin Hollandaisekastike täydentävät kokonaisuuden.

24 Hel
13
knorr sienikeitto

Knorrin uudessa, viileästä myytävässä sienikeittossa on paljon erilaisia sieniä! Valkoviinillä maustettu mieto, kermainen sienikeitto, jossa herkkusienen, voitatin, kantarellin, herkkutatin ja ruskotatin paloja saa tässä reseptissä lisämakua pekonista.

10 Hel
12
Helppo makaronilaatikko ja tuoretta rucolaa

Makaronilaatikko on arkiviikon suosikkiruoka! Valmista helppo makaronilaatikko nopeasti ja vaivattomasti Flora Ruoka tuotteiden avulla.

28 Tam
23
Pekoni & Sipuli Kinkkukiusaus

Perinteinen kinkkukiusaus on nopea arkiruoka. Sen joukkoon kannattaa laittaa vaihteeksi uutta Flora Ruoka Pekoni & Sipulia.

28 Tam
14
Pekoni & Sipuli Pasta Carbonara pannussa

Uusi Flora Ruoka Pekoni & Sipuli sopii erinomaisesti klassisen Pasta Carbonaran joukkoon. Viimeistele annos parmesaanilastuilla ja lehtipersiljalla.

28 Tam
11
Pekoni & Sipuli Pinaattikeitto ja munakokkelia

Kokeile pinaattikeitossa uutta Flora Ruoka Pekoni & Sipulia. Tarjoile keitto munakokkelin kera.

27 Tam
20
Flora Ruoka

Arkipäivinä monipuolisen ruoan suunnittelu ja valmistus saattavat välillä tuntua haastavalta tehtävältä. Flora Ruoka -sarjan maustettuja uutuustuotteita käyttämällä kokkaaminen sujuu jatkossa entistä helpommin ja nopeammin.

21 Tam
10
Maustekermalla maustettu makaronilaatikko

Perinteinen makaronilaatikko saa täyteläisen maun, kun sekaan laittaa uutta Flora Ruoka Pekoni & Sipulia.

5 Hei
11
Paistettu kuha

Valmista maukas paistettu kuha Meniuere-kastikkeella! Jos olet mausteisen ruoan ystävä, tämä on sinun valintasi! Paistettua kuhaa maustaa pekaanipähkinävoi ja riisiin suolaisuutta sekä makua tuo pekoni ja kasvikset. Meniuere-kastikeeseen saat makua helposti Worcestershire-kastikkeen avulla.

30 Kes
10
Jackin lasagne

Tämä lasagne kätkee sisäänsä jauhelihan lisäksi nakkeja ja pekonia!

30 Kes
15
Sieni-pekonipiirakka

Herkullisen sieni-pekonipiirakan täytteen sieniä voi vaihdella sesongin ja omien mieltymysten mukaan!

30 Kes
9
Broileri-pekoniruukku

Broileri-pekoniruukku valmistuu tarvittaessa myös liedellä kattilassa!

30 Kes
5
kanakastike

Valmista kanakastike broilerin suikaleiden ja maustetun ruokakerman avulla! Sekoita vain kastikkeen joukkoon Crème Bonjourin yrteillä maustettu ruokakerma ja kanakastike on valmis nautittavaksi. Kanakastike pastalle valmistuu vain alle 30 minuutissa.

30 Kes
2
Tonnikalakastike pastalle

Täyteläisessä tonnikalakastikkeessa maistuu myös pekoni!

10 Huh
6
Pashasta on moneksi! – Ideakokit selvittivät pääsiäishaasteen

Tiistai-iltana Ideakeittiössä kävi hilpeä puheensorina, kun neljästä aktiivisesta lukijasta koottu Ideakokki-raati kävi läpi illan aikana loihdittavan aterian raaka-ainelistaa.

Ideakokin perinteen mukaisesti aterian aineksiksi oli äänestetty viisi elintarviketta. Tällä kertaa ne olivat, lähenevän pääsiäisen hengessä, lammas, suklaamuna, tumma olut, pekoni ja pasha.

13 Toukokuu
8
Kesällä ei kuluteta aikaa keittiössä

Ideakokki Lauri Skyttä tarttui seuraavaan haasteeseensa. Raaka-aineiksi valikoituivat avokado, mandariini, päärynä, naudanliha ja pekoni. Tällä kertaa miehen ei tarvinnut menettää yöuniaan haasteen takia.

Raaka-aineita Ideakokin annosta varten

12 Jou
12
Nyyttikestit, sushia tai pizzatalkoot? Uusia ideoita jouluperinteisiin

Jos perinteiset jouluruoat kyllästyttävät, kokeile rohkeasti uutta. Tarjoa rosolli lämpimänä, raasta lanttulaatikkoon inkivääriä ja vaihda sekahedelmäsoppa tähtianiksella maustettuun mustikkakeittoon.

– Laatu korvaa määrän myös joulupöydässä, painottaa helsinkiläisen design-hotelli Klaus K:n Ilmatar-ravintolan keittiömestari Filip Forsberg.