Täyteläinen kinkkukiusaus valmistuu alle tunnissa. Kiusaus saa makua Flora Ruoka Pekoni & Sipulista.
Klassinen Eggs Benedict on erinomainen lisä vaikka vapun brunssipöytään. Rapeaksi paistettu pekoni ja Knorrin Hollandaisekastike täydentävät kokonaisuuden.
Knorrin uudessa, viileästä myytävässä sienikeittossa on paljon erilaisia sieniä! Valkoviinillä maustettu mieto, kermainen sienikeitto, jossa herkkusienen, voitatin, kantarellin, herkkutatin ja ruskotatin paloja saa tässä reseptissä lisämakua pekonista.
Makaronilaatikko on arkiviikon suosikkiruoka! Valmista helppo makaronilaatikko nopeasti ja vaivattomasti Flora Ruoka tuotteiden avulla.
Kokeile pinaattikeitossa uutta Flora Ruoka Pekoni & Sipulia. Tarjoile keitto munakokkelin kera.
Arkipäivinä monipuolisen ruoan suunnittelu ja valmistus saattavat välillä tuntua haastavalta tehtävältä. Flora Ruoka -sarjan maustettuja uutuustuotteita käyttämällä kokkaaminen sujuu jatkossa entistä helpommin ja nopeammin.
Valmista maukas paistettu kuha Meniuere-kastikkeella! Jos olet mausteisen ruoan ystävä, tämä on sinun valintasi! Paistettua kuhaa maustaa pekaanipähkinävoi ja riisiin suolaisuutta sekä makua tuo pekoni ja kasvikset. Meniuere-kastikeeseen saat makua helposti Worcestershire-kastikkeen avulla.
Broileri-pekoniruukku valmistuu tarvittaessa myös liedellä kattilassa!
Valmista kanakastike broilerin suikaleiden ja maustetun ruokakerman avulla! Sekoita vain kastikkeen joukkoon Crème Bonjourin yrteillä maustettu ruokakerma ja kanakastike on valmis nautittavaksi. Kanakastike pastalle valmistuu vain alle 30 minuutissa.
Täyteläisessä tonnikalakastikkeessa maistuu myös pekoni!
Tämä lasagne kätkee sisäänsä jauhelihan lisäksi nakkeja ja pekonia!
Herkullisen sieni-pekonipiirakan täytteen sieniä voi vaihdella sesongin ja omien mieltymysten mukaan!
Tiistai-iltana Ideakeittiössä kävi hilpeä puheensorina, kun neljästä aktiivisesta lukijasta koottu Ideakokki-raati kävi läpi illan aikana loihdittavan aterian raaka-ainelistaa.
Ideakokin perinteen mukaisesti aterian aineksiksi oli äänestetty viisi elintarviketta. Tällä kertaa ne olivat, lähenevän pääsiäisen hengessä, lammas, suklaamuna, tumma olut, pekoni ja pasha.
Ideakokki Lauri Skyttä tarttui seuraavaan haasteeseensa. Raaka-aineiksi valikoituivat avokado, mandariini, päärynä, naudanliha ja pekoni. Tällä kertaa miehen ei tarvinnut menettää yöuniaan haasteen takia.
Jos perinteiset jouluruoat kyllästyttävät, kokeile rohkeasti uutta. Tarjoa rosolli lämpimänä, raasta lanttulaatikkoon inkivääriä ja vaihda sekahedelmäsoppa tähtianiksella maustettuun mustikkakeittoon.
– Laatu korvaa määrän myös joulupöydässä, painottaa helsinkiläisen design-hotelli Klaus K:n Ilmatar-ravintolan keittiömestari Filip Forsberg.