Etusivu Tarrat ruokatrendit reseptit
18 Mar
3
Mitä suomalainen syö tulevaisuudessa?

Suomalainen syö keskimäärin viisi kertaa päivässä, ja ruoalle annetaan monenlaisia rooleja ja merkityksiä. Unilever, Sanoma Magazines ja 15/30 Research ottivat selvää kaikesta, mitä ruoan tulevaisuudesta tulisi nyt tietää.

Sanomatalon mediatorilla perjantaina 15.11. järjestetyssä Ruoan ja juoman tulevaisuus -tapahtumassa asiantuntijat ja yleisö pääsivät keskustelemaan ruoan tulevaisuudesta. Tilaisuudessa kuultiin myös tuoreen kyselytutkimuksen tuloksia ja maisteltiin uusimpia trendiherkkuja.

23 Syy
3
Retroruoka on tullut jäädäkseen – näin valmistat edullisia ja herkullisia klassikkoruokia

Paistettuja silakoita, silliä, lihapullia, lohikeittoa, tillilihaa ja läskisoosia – kotitalouksissa ja ravintoloissa etsitään yhä enemmän puhtaita makuja ja kokataan trendikästä retroruokaa.