Etusivu Tarrat sipulit reseptit
26 Hel
7
Moderni karjalanpaisti, suolakurkkua

Karjanlanpaisti on todellinen perinneruoka. Tässä kuitenkin Ideakeittiön ajatus uudistetusta, modernista karjalanpaistista!

24 Hel
5
knorr sienikeitto

Knorrin uudessa, viileästä myytävässä sienikeittossa on paljon erilaisia sieniä! Valkoviinillä maustettu mieto, kermainen sienikeitto, jossa herkkusienen, voitatin, kantarellin, herkkutatin ja ruskotatin paloja saa tässä reseptissä lisämakua pekonista.

10 Hel
8
Helppo makaronilaatikko ja tuoretta rucolaa

Makaronilaatikko on arkiviikon suosikkiruoka! Valmista helppo makaronilaatikko nopeasti ja vaivattomasti Flora Ruoka tuotteiden avulla.

4 Hel
7
Hyvän on hiihtäjän hiihdellä - kun kotona odottaa lämmin herkullinen pataruoka

Helmikuu tuo pidentyneen päivän lisäksi hienot hiihtokelit mukanaan. Lumitilanne ympäri Suomen sallii tuon jälleen trendikkääksi nousseen retrolajin, petrsan, eli perinteisen murtomaahiihdon harrastuksen kaikelle kansalle.

27 Jou
4
joulukinkku

Kinkkua ja muita jouluruokia saattaa jäädä joulun jälkeen yli. Tässä yksi Ideakeittiön ajatus kinkun ja kalkkunan hyödyntämisestä joulun jälkeiseen kevyempään ruokaan.

24 Mar
8
Kukkakaalicurry

Ideakeittiön resepti maukkaan kukkakaaliruoan valmistukseen. Reseptin aito Intialainen maku syntyy monipuolisella maustamisellä eikä valmista Curry-mausteseosta tarvita.

8 Lok
4
Pinaatti-munajuustopasta

Herkullinen pinaatti-munajuustopasta valmistuu hetkessä! Pinaatti, pehmeä munajuusto ja paahdetut pinjansiemenet saavat lisämakua myös valkosipulista.

30 Syy
5
Sadonkorjuusalaatti

Tämä ruokaisa sadonkorjuusalaatti sopii mainiosti myös suurempaan nälkään!

29 Syy
3
Lammaspata aprikoosilla

Aprikoosilla ja hunajalla makeutettu lammaspata saa itämaisen vivahteen inkivääristä ja korianterista!

17 Syy
7
Nyhtönautaburger ja coleslaw

Tämä herkullinen nyhtönautaleipä vie suurimmankin nälän mennessään!

4 Syy
3
hillojen säilöntä

Oman puutarhan herkut maistuvat parhaimmilta tuoreina, mutta loppukesän satoa kannattaa säilöä myös talven varalle. Monet juurekset, omenat, luumut, kaalit, sipulit ja myös osa marjoista ovat parhaimmillaan juuri syksyn alkaessa.

4 Elo
8
Sisilialainen lihapulla

Jauheliha on äärimmäisen monipuolista, jos sika-nauta alkaa tökkimään, niin kokeile lampaan- tai hirvenjauhelihaa, samat ohjeet toimii aina.

30 Kes
7
Herkkukääryle

Herkkukääryleet kätkevät sisäänsä mozzarella-juustoa, tomaattia ja basilikaa!

30 Kes
4
Jauheliha-kasvisvuoka

Mehevä jauheliha-kasvisvuoka saa makua tomaattikastikkeesta!

30 Kes
Jauhelihakastike

Jauhelikastike on loistava kumppani esimerkiksi pastalle tai perunalle!

30 Kes
4
Isoäidin lihapullat

Valmista perinteiset isoäidin lihapullat Knorr Fond "du Chef" annosfondin avulla. Isoäidin lihapullat tomaatti-sipulikastikkeessa maistuvat sekä perunan että pastan kanssa. Reseptin avulla valmistat neljä annosta alle tunnissa!

30 Kes
3
Maukas lihapata

Maukas lihapata saa hautuessaan makua myös sienistä ja hillosipuleista!

30 Kes
11
Juustoinen lohikakku

Juustoinen lohikakku on herkullinen ja näyttävä juhlapöydän tarjottava!

30 Kes
4
Kaalilaatikko

Kaalilaatikko on syksyn ja talven herkullinen uuniruoka. Kaalilaatikkoon saat makua Knorr Fond "du Chef" annosfondin avulla. Tarjoa valmis kaalilaatikko puolukkahillon tai -survoksen kanssa.

30 Kes
1
Ratatouille uunissa (G,K,♥)

Herkullinen ratatouille on värikäs lisäys ruokapöytään ja valmistuu kuin itsekseen uunissa. Ratatouillen kasviksia voi vaihdella myös sesongin mukaan!

30 Kes
6
Savoijinkääryleet

Savoijinkääryleet kätkevät sisäänsä kasviksia, sieniä ja tuorejuustoa!

30 Kes
2
Pannukakkurulla

Pannukakkurulla kätkee sisäänsä sieniä!

30 Kes
3
tomaattinen jauhelihakeitto

Tomaattinen jauhelihakeitto maistuu säällä kuin säällä! Keventäjän tomaattinen jauhelihakeitto sisältää vähärasvaista jauhelihaa ja terveellisiä kasviksia. Makua jauhelihakeittoon saat helposti Knorr Fond "du Chef" annosfondin avulla. Jauhelihakeittoresepti sisältää noin kuusi annosta.

30 Kes
1
Uunimakkara

Uunimakkara on nopea ja vaivaton arkiruoka. Keveyttä reseptiin tuo omena. Makua uunimakkaraan saat helposti Knorr Fond "du Chef" tummalla naudanlihafondilla. Uunimakkara on helppo valmistaa ja maistuu esimerkiksi salaatin tai perunasoseen kanssa!

30 Kes
1
Avokado-lohitahna (G)

Herkullinen avokado-lohitahna taipuu esimerkiksi leivälle levitteeksi sekä uuniperunoiden täytteeksi!

30 Kes
4
Borssikeitto

Punainen borssikeitto on ilo silmälle ja maistuu herkullisille juureksille!

30 Kes
5
 Coq au vin – kukkoa viinissä (G)

Perinteinen Coq au vin saa makunsa maukkaasta marinadista ja hautuu kypsäksi yhdessä kasviksien kanssa!

30 Kes
3
Broileri-riisikeitto

Broileri-riisikeitossa maistuvat paprika, pavut ja ja rakuuna!

30 Kes
4
Täyteläinen sienirisotto (K)

Täyteläisen sienirisoton sieniä voi vaihdella saadun sienisaalin mukaan!

21 Mar
4
Karppaus – trendihömpötystä vai ase kiloja vastaan?

Vähähiilihydraattinen ruokavalio voi toimia starttina painonpudotukselle, mutta terveellisempää on tähdätä pysyviin elämäntapamuutoksiin.

 

– Innostuin Atkinsin dieetistä pääosin kavereiden kautta. He olivat pudottaneet painoa välttämällä turhia hiilihydraatteja ruokavaliossaan. Atkins tuntui minulle sopivalta vaihtoehdolta, sillä siinä ei tarvinnut nähdä nälkää. Oli myös selkeää, mitä sai syödä ja mitä ei, Petteri Arvola perustelee.

11 Kes
4
Master Chefin mehevät makkarat – Näin onnistut kotikonstein!

Itse tehty makkara on tämän kesän grilliruoan kunkku. Master Chef -voittaja Mika Tuomosen ohjeilla onnistut loihtimaan maittavat makkarat kotikeittiössäsi.

– Makkaranteko onnistuu kotikeittiössä ilman erikoisia laitteita, Master Chefiksi kruunattu Mika Tuomonen vakuuttaa.Mika Tuomonen

4 Kes
4
Ilmastoystävällisen ruoan tekeminen ei vaadi ylimääräistä ponnistelua

Yksinkertaisinta on vähentää ruoan heittämistä roskakoriin ja suosia kasviksia lihan sijaan. On myös muita tapoja vaikuttaa.

Kantaessasi juuri ostettua ruokakassia kaupasta kotiin et ehkä tule ajatelleeksi, että keskimäärin joka 20. kerralla kippaat sen suoraan roskakoriin (Foodspill 2010–2012 -hanke).

Karulta kuulostava fakta on kuitenkin totta. Kotitalouksissa heitetään ruokaa pois noin 20-30 kilogrammaa henkeä kohden vuodessa.