Etusivu Tarrat spagetti reseptit
22 Lok
6
Spaghetti Bolognese

Spaghetti bolognese on herkullinen arkiruoka, joka on helppo valmistaa. Bolognese valmistetaan vihanneksista ja jauhelihasta. KNORR Fond "du Chef" Liha tuo spaghetti bologneseen lisää makua. Koristele valmis makuelämys tuoreilla yrteillä ja nauti!

9 Syy
3
kantarellibolognese

Spagetti bolognese on herkullinen arkiruoka, jonka valmistat 15 minuutissa. Kantarellit tuovat vaihtelua perinteiseen bologneseen ja lisää makua spagetti bolognese saa Crème Bonjour Kantarelli tuorejuustosta.

8 Lok
4
Pinaatti-munajuustopasta

Herkullinen pinaatti-munajuustopasta valmistuu hetkessä! Pinaatti, pehmeä munajuusto ja paahdetut pinjansiemenet saavat lisämakua myös valkosipulista.

30 Kes
Jauheliha-spagettilaatikko

Jauheliha-spagettilaatikko on helppo ja nopea valmistaa!

30 Kes
Helppo spagettikastike (G,L)

Valmista nopein ja vaivattomin spagetti bolognese tämän reseptin avulla! Aterian valmistukseen tarvitset ainoastaan jauhelihaa sekä Knorr Spagetti Bolognese ateria-ainekset! Kastiketta tulee hauduttaa noin kolme minuuttia. Tarjoile spagetin ja salaatin kanssa.

30 Kes
1
Pizza Bolognese

Jauhelihapizza ei ole koskaan ollut näin helppo valmistaa! Mausta jauheliha Knorr Spaghetti Bolognese ateria-ainesten avulla ja levitä pizzan päälle. Paistaa jauhelihapizzaa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Yksi annos valmistuu alle 30 minuutissa.

17 Syy
1
Ideakeittiön lounasratsia paljastaa: Mukaan napattuja sämpylöitä ja väliin jääneitä välipaloja

Ideakeittiö iski pääkaupungin liikkeisiin ja lounaspaikkoihin sekä raportoi, mitä suomalaiset kiireisen työpäivänsä lomassa suuhunsa pistävät.

 

Perinteistä suomipöperöä

Pekka Varpanen ruokkii töölöläisiä suomalaista kotiruokaa tarjoavassa lounasravintolassaan Mannerheimintiellä. Seitsemässätoista vuodessa paikkaan on muodostunut kööri vakioasiakkaita.

– Osa heistä on jo muuttanut muualle, mutta seudulle sattuessaan he poikkeavat moikkaamaan.