Etusivu Tarrat valkoviini reseptit
9 Mar
15
korealainen ruoka

Tee pikkujouluista astetta kiinnostavammat ja järjestä korealaiset pikkujoulut! Korealainen ruoka, musiikki sekä tietysti asiaankuuluvat somisteet takaavat ikimuistoiset juhlat.

28 Syy
6
tomaattirisotto

Tomaattirisotto valmistetaan rauhassa ajan kanssa. Tomaattirisoton maku tulee Knorr tomaattikeitosta ja itsetehdystä tomaatti-sipulisalsasta. Raasta parmesania tomaattirisoton päälle ja herkullinen makuelämys on valmis!

18 Elo
4
rapu

Elokuun lämpimät illat toivottavat tervetulleeksi kesän hauskimmat kekkerit eli rapujuhlat. Kynttilät ja korea kattaus sekä ilmoille raikuvat snapsilaulut kuuluvat monen suomalaisen herkuttelijan kesärituaaleihin.

28 Toukokuu
8
grillattua ananasta rommirusinamoussella

Grillissä voi valmistaa hyvin myös herkullisia jälkiruokia. Kokeile vaikka grillattuja ananaksia, joiden marinointiliemessä maistuvat muscovadosokeri, tähtianis, vanilja ja kaneli. Ananakset tarjoillaan herkullisen rommirusinamoussen kera.

5 Jou
3
Itsenäisyyspäivän juhlat palaavat Linnaan

Itsenäisyyspäivän vastaanotto palaa jälleen perinteiseen paikkaan presidentinlinnaan. Linnan ruokatarjonta on jo pitkään perustunut lähiruokatuottajien suosimiseen.

30 Kes
1
Bouillabaisse, tomaattinen kalakeitto

Valmista maukas bouillabaisse eli tomaattinen kalakeitto vaivattomasti! Makua kalakeittoon saat Knorrin kalaliemikuutiolla ja tomaattikastikkeella. Bouillabaisse valmistuu vain alle puolessa tunnissa! Resepti sisältää noin kuusi annosta.

30 Kes
4
Täyteläinen sienirisotto (K)

Täyteläisen sienirisoton sieniä voi vaihdella saadun sienisaalin mukaan!

30 Kes
4
Katkarapukastike pastalle

Katkarapukastike on nopea valmistaa ja maistuu etenkin pastan kanssa!

29 Huh
1
Mitä kuohuviiniä vapuksi? Ideakeittiön testiryhmä maistoi kevään uutuusjuomia

Ideakeittiön testiryhmä testasi kevään uutuuskuohuviinit.

Ideakeittiön viisinhenkinen testiryhmä arvioi kuusi kevään kuohuviiniuutuutta. Mukana oli juomia miedoista mansikkajuomista kuiviin cava-kuohuviin. Kuohuviinit arvosteltiin kouluarvosanoin asteikolla 4–10. Mukana testiryhmässä olivat Joonas Laitio, Heini Kivero, Kalle Verho, Heidi Tang ja Tiina Rajasalo.